Головна Новини Суспільство історія Позашлюбний син Кашпіровського стверджує, що теж має "дар зцілення"
commentss НОВИНИ Всі новини

Позашлюбний син Кашпіровського стверджує, що теж має "дар зцілення"

За короткий термін ім'я Анатолія Кашпіровського набуло фантастичну популярність. У залах не було де яблуку впасти

15 грудня 2020, 01:22
Поділіться публікацією:

Найвідоміший екстрасенс 90-х років легендарний Анатолій Кашпіровський здобув буквально за короткий час небувалу славу. Щовечора мільйони людей чекали його передачі, слухали його, а жінки мріяли про нього як про кумира. Були й такі, які всіх запевняли, що народжували від нього дітей. Втім, тільки з однією дитиною Кашпіровський спілкувався особисто.

Позашлюбний син Кашпіровського стверджує, що теж має "дар зцілення"

ФОТО: З відкритих джерел

27-річний Олексій Фуштей називає себе позашлюбним сином відомо на вест світ, не тільки в СРСР екстрасенса, пише сайт "Сегодня". За словами хлопця, його мама ще в дитинстві йому розповіла, що їх батько покинув, що він живе в Америці, і у нього давно інша сім'я.

Його мама Світлана тоді працювала особистою помічницею психотерапевта. Каже: з Кашпіровським був роман. Однак жінка не хоче говорити на камеру і з журналістами. За її словами, дотепер серце болить за коханою людиною і вона не хоче підіймати історію їх взаємин на загальний огляд.

Однак хлопець відкрив завісу відносин матері з Кашпіровським. За словами хлопця, його мама прийшла до екстрасенса в групу для схуднення, потім перейшла в особисту групу, і він попросив її та інших допомагати розбирати письма. В доказ зв'язку його матері з Кашпіровським хлопець показує "Сегодня" вирізки з газет і довідку з прокуратури. Коли Олексій виріс, він вирішив розшукати свого батька. Перше, що він зробив, став його шукати в соціальних мережах.

"Я йому пряме запитання задавав, син я йому чи не син я. Він мені говорив: я не знаю", — згадує Олексій Фуштей.

Спрагу спілкування з Кашпіровським хлопець пояснює тим, що крім зовнішньої схожості, успадкував і деякі його здібності — він теж нібито може зцілювати людей.

 Нагадаємо, "Коментарі" писали, що видання "Столичний Дозор" повідомляє, що після лікування від коронавируса міністр охорони здоров'я Максим Степанов вирішив вдатися до нетрадиційних методів боротьби з хворобою і нібито хоче стимулювати в українців вироблення антитіл до коронавірусів за допомогою відомого в радянські часи телеекстрасенса Анатолія Кашпіровського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий М.

15 грудня 2020, 09:32

Автору статьи следует знать, что А.Кашпировский самый ярый противник экстрасенсов и экстрасенсорики на постсоветском пространстве. Ничем подобным он никогда не занимался. Для него слово экстрасенс - это оскорбление. Поэтому следует лучше готовить материал.


Новини