Головна Новини Суспільство історія Історичне фото: Дональд Трамп і Майкл Джексон 30 років тому
commentss НОВИНИ Всі новини

Історичне фото: Дональд Трамп і Майкл Джексон 30 років тому

Майбутній президент США і легендарний музикант летіли до хворого на СНІД Раяна Вайта

2 грудня 2020, 16:15 comments1263
Поділіться публікацією:

У мережі з'явився історичний кадр, на якому можна побачити чинного президента США Дональда Трампа разом з королем поп-музики Майклом Джексоном. Фотографію опублікувала у Twitter спільнота "Історичні Фото" до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Історичне фото: Дональд Трамп і Майкл Джексон 30 років тому

Дональд Трамп. Фото: chance4traveller.com

"Сьогодні день боротьби з ВІЛ. На фото Дональд Трамп і Майкл Джексон летять на зустріч до хлопчика Раяна Вайта, який став національним символом в боротьбі проти ВІЛ. Іменем Раяна Вайта названа федеральна програма США по боротьбі з ВІЛ, прийнята незабаром після його смерті. США. 1990 рік ", — повідомляється під знімком.

Історичне фото: Дональд Трамп і Майкл Джексон 30 років тому - фото 2

Відомо, що Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) щороку 1 грудня, починаючи з 1988 року. Його мета полягає в тому, щоб суспільство хоч на мить зупинилося і задумалося про проблеми ВІЛ-інфікованих людей, профілактику цієї хвороби, а також про те, якими способами можна запобігти цю смертельну недугу.

Згідно зі статистикою ООН, швидкість поширення імунодефіциту у всьому світі сповільнилася. Отже, кількість виявлених випадків скоротилося на 20 відсотків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, експерт спростував поширені міфи про ВІЛ. На тлі пандемії коронавірусу суспільство почало забувати про інші віруси, які, тим часом теж продовжують існувати. Навколо ВІЛ є велика кількість міфів і вигадок, які не відповідають дійсності. Директор компанії "Медичне право" Андрій Бендер розповів, що чим більше ми знаємо про загрозу, тим легше з нею впоратися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини