Головна Новини Суспільство історія Генерал дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь

ЗСУ важливо перерізати шляхи перекидання резервів окупантів, посилення живою силою, технікою, озброєнням

13 липня 2022, 14:45 comments1231
Поділіться публікацією:

Вже немає дискусій щодо того, чи варто завдавати удару по Кримському мосту під час операції з деокупації півдня України чи ні. Він має бути нанесений і це розуміють усі. Але є один момент, на який треба звертати увагу – знищення Кримського мосту, яким країна-агресор перекидає військову техніку для своєї армії, — це тактична необхідність для деокупації півдня України. Але цього удару буде замало. ЗСУ знають, куди треба ще вдарити, аби повністю зупинити логістику півдня України з Росією. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко.

Генерал дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь

Кримський міст Фото: REUTERS

Генерал зазначив, що Кримський міст дуже важливий для Росії щодо посилення своїх угруповань на півдні України. Мостом Москва перекидає в Україну резерви, техніку, озброєння для військових. Обов'язковою умовою ліквідації мосту є ракети дальністю до 300 кілометрів.

Марченко зазначив, якщо такі ракети з'являться в України у необхідній кількості, то ЗСУ зможуть позбавити Росії можливості воювати. Після того, як російська армія втратить штаби, тилові пункти постачання палива, озброєння, військової техніки, їжі, то війна проти України перетвориться для росіян війною на виснаження, а через деякий час у самому війську почнеться хаос.

У той же час генерал попередив, що якщо говорити про те, щоб знищити один Кримський міст і все, то цього недостатньо. Навіть втративши мосту, Росія зможе заповнювати свої запаси за допомогою кораблів. кораблів, які можуть узяти на себе функцію поромів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – таки дотиснули: Німеччина погодилася припинити закуповувати російське вугілля та газ – назвала дати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини