Головна Новини Суспільство історія Джоан Роулінг виклала у вільний доступ Гаррі Поттера українською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Джоан Роулінг виклала у вільний доступ Гаррі Поттера українською мовою

Переглянути Гаррі Поттера можна на сайті Pottermore Publishing

25 травня 2022, 00:21
Поділіться публікацією:
Автор фантастичної історії про Гаррі Поттера Джоан Роулінг виклала у вільний доступ свою книгу українською мовою, щоб її безкоштовно міг прочитати будь-хто. Про це повідомляють у комітеті Верховної Ради України з питань інформаційної політики. видавництво "Абабагаламага". Наразі доступні перші три частини із серії.

"Британська письменниця Джоан Роулінг виклала у вільний доступ "Гаррі Поттера" українською мовою для безкоштовного читання. Подивитись їх можна на сайті Pottermore Publishing https://www.pottermorepublishing.com/ukrainian-ebooks Команда Pottermore Publishing зазначила, що зробити книги про Гаррі Поттера "доступними на веб-сайті без жодних витрат і обмежень" вдалося завдяки друзям. Видавництво "Абабагаламага". Зараз – у доступі перші три частини із серії. Інші пообіцяли додати якнайшвидше", — йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що п'ять найкращих книг Рея Бредбері , які слід прочитати. Рей Бредбері — легендарний письменник-фантаст, який написав понад 800 творів різних жанрів. Представляємо ТОП-5 найкращих його книг, які варто прочитати кожному. "Кульбабове вино" Цей твір виділяється серед літературної творчості Рея Бредбері особистими переживаннями письменника. Бредбері занурює читачів у життя 12-річного хлопчика та через його сприйняття відкриває прості, але важливі істини. "451 градус за Фаренгейтом" Науково-фантастичний роман-антиутопія, в якому автор розмірковує над тим, чи має людство майбутнє, зображуючи світ, де спалюються книги, а люди живуть лише поверхневими, матеріальними цінностями. "Марсіанські хроніки" Культовий роман письменника, що складається з тематичних оповідань та новел, присвячених освоєнню землянами Марса. Книжка напрочуд легка в читанні.

Джоан Роулінг виклала у вільний доступ Гаррі Поттера українською мовою

Джоан Роулінг виклала у вільний доступ «Гаррі Поттера» (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини