Головна Новини Суспільство Німеччина Автор скандальної статті Time рік тому отримав орден від Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Автор скандальної статті Time рік тому отримав орден від Зеленського

Саймон Шустер не вперше знімав матеріал про Україну

1 листопада 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Саймон Шустер — автор скандальної статті у журналі Time. Саме він написав матеріал про Зеленського, те, що дехто з його оточення не вірить у перемогу України, про проблему корупції в країні. Стало відомо, що понад рік тому журналіст отримав орден "За заслуги" ІІІ ступеня.  Відповідний документ було опубліковано на сайті президента у серпні 2022 року.

Автор скандальної статті Time рік тому отримав орден від Зеленського

Орден "За заслуги" (фото з відкритих джерел)

Шустер отримав державну нагороду напередодні Дня незалежності "за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавного співробітництва, підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі". 

"Нагородити орденом "За заслуги" ІІІ ступеня Шустера Саймона – кореспондента журналу "TIME", Сполучені Штати Америки", – йдеться в тексті документа, який підписав Володимир Зеленський.

Автор скандальної статті Time рік тому отримав орден від Зеленського - фото 2

Відомо, що 30 жовтня авторитетне видання Time опублікувало велику статтю, що була присвячена президенту  Зеленському та поточній ситуації в російсько-українській війні. Автор статті пише про непросту ситуацію на фронті, нестачу солдатів в ЗСУ, скорочення західної підтримки. У публікації йдеться, що сторони втратили понад 100 тисяч солдатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський відповів TIME та Арестовичу. Зеленський у своєму вечірньому зверненні відповів на критику на свою адресу, яку поширив часопис TIME і яку підхопили в Україні, зокрема екс-радник голови Офісу президента Олексій Арестович. 

Окрім цього, Зеленський подякував всім, хто "не вигорів, хто вірить в Україну так само, як 24 лютого, і так само б’ється заради України, хто дбає про Україну". 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини