Головна Новини Суспільство зовнішня політика Ситуація на фронті складна: Данілов заявив, що суспільство не має права очікувати термінових перемог
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на фронті складна: Данілов заявив, що суспільство не має права очікувати термінових перемог

Данілов сподівається, що українські війська отримають важку зброю

15 червня 2022, 23:32
Поділіться публікацією:

Через те, що України не має достатньої важкої зброї для контрнаступу, ситуація на фронті залишається складною. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов під час  інформаційного телемарафону.  

Ситуація на фронті складна: Данілов заявив, що суспільство не має права очікувати термінових перемог

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

 За словами секретаря Ради національної безпеки й оборони України Олексія Данілова,  ЗСУ. як можуть "рівняють" складну ситуацію на фронті Але сьогодні Україні для паритету  не вистачає гармат, важкої зброї

"На фронті, — ситуація непроста, вона є складна. Але сьогодні ще не достатня кількість гармат, недостатня кількість важкої зброї для того, щоб ми сказали, що у нас вже є паритет. Наші військові, як можуть, рівняють цю ситуацію, в прямому і переносному сенсі цього слова.  Але будемо вважати, з урахуванням тих подій, що вже відбуваються сьогодні, які відбуваються у світі і будуть відбуватися найближчим часом, що ми зможемо цей паритет досягти. Зможемо перейти в контратаки, зможемо відвоювати наші міста і села, які на сьогодні тимчасово захопив загарбник", — сказав Данілов.

Також Данілов наголосив, що суспільство не має права очікувати термінових, швидких перемог, адже ми маємо справу з потужним ворогом, який готувався до війни та живе нею.

"Я казав і кажу, що війна буде вкрай складною, що вона буде для нас тяжкою. Очікувати термінових перемог, швидких перемог, скажімо так, ми не маємо з вами права. Тому що з іншого боку є дуже потужна країна, країна, яка готувалася до війни. Вона постійно живе війною",-  заявив політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Пентагоні розповіли, яку зброю Німеччина пообіцяла дати Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини