На пляжі Техасу знайшли таємничих істот: вони схожі на очні яблука

Жителі США спостерігали моторошне явище. Океанські хвилі на їхній пляж почали викидати істот, схожих на людські очі.

На розташованому в штаті Техас острові Мустанг сталось незвичне явище. На його пляжах почали з’являтись таємничі та небезпечні істоти, які привертають увагу своїм незвичним виглядом – вони схожі на очні яблука. Вчені наголошують, що їхньою страхітливою красою можна милуватись та фотографувати, однак не слід чіпати цих отруйних істот.

Острів Мустанг привернув увагу та дискусії, коли на його пляжі викинуло дивних істот. Місцеві мешканці, які почали викладати фотографії у соцмережі вважали, що це чиясь ікра. Інші вказували, що це очні яблука морських тварин або людини. Були такі, хто пояснював присутність таємничих істот посланням від Макаронного Монстра – божества з релігії пастафариянства.

На ці дискусії відреагував Науково-дослідний інститут Харта, який займається вивченням та дослідженням фауни у Мексиканській затоці.

"Минулого тижня почали з’являтись спагетті-монстри. Ми отримали кілька повідомлень про істот, схожих на очні яблука, знайдених уздовж ватерлінії на острові Мустанг", - пишуть дослідники.

Вчені пояснюють, що попри схожість цих істот на медуз, вони ними не є та належать до роду Rhizophysa та більше подібні до португальського кораблика, який є колоніальною твариною. Крім того, дослідники з техаського інституту попереджають, що тварини отруйні.

"Заповнений газом поплавок зверху, на перший погляд, виглядає як око, з довгими щупальцями внизу. Вони жалять так само як їхні двоюрідні брати - португальський кораблик. Якщо ви побачите, як вони плавають на пляжі, просто помилуйтеся їх моторошною красою, фотографуйте, але не чіпайте, якщо не хочете відчути біль ока з моря", - додають вчені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені розбудили істот з вічної мерзлоти, які там пробули 46 тисяч років.

Також "Коментарі" писали, що в Монголії загинули мільйони тварин через стихійне явище відоме, як дзуд.