Головна Новини Суспільство Екологія На мільйон гривень наловили риби браконьєри: який улов
commentss НОВИНИ Всі новини

На мільйон гривень наловили риби браконьєри: який улов

Оперативниками Держрибагентства викрито порушення на понад 1 млн грн збитків

11 вересня 2024, 12:49
Поділіться публікацією:

10 вересня під час проведення рибоохоронного рейду викрито порушників на Кам’янському водосховищі у межах Полтавської області. У ході перевірки встановлено, що браконьєри здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою 6 сіток та човна з підвісним двигуном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

На мільйон гривень наловили риби браконьєри: який улов

Виловлена ​​риба. Фото: Рибоохоронний патруль Дніпра

У такий спосіб порушники добули майже 165 кг риби: синця – 320 екз., плоскирки – 140 екз., плітки – 116 екз., карася – 73 екз., ляща – 59 екз., судака – 28 екз., білизни – 20 екз., чехоні – 7 екз., 2 екз – сома та 1 екз. краснопірки. Збитки, завдані рибному господарству України, склали понад 1,2 млн грн.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції.

На порушників оформлено адміністративний протокол, заборонені знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучено.

На мільйон гривень наловили риби браконьєри: який улов - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Названо причину забруднення річки Десна

Витік отруйних речовин, які потрапили у воду, стався на російській території з цукрового заводу у Тьоткіному Курської області. Про це розповів експерт мережі захисту національних інтересів “АНТС”, еколог Олег Листопад в ефірі “Київ24”, повідомляє портал "Коментарі".

Він зазначив, що це підтверджує інформація від Сумської обласної військової адміністрації. Причиною забруднення води стало забруднення з цукрового заводу. Знімки з космосу показують, що очисні споруди заводу у Тьоткіно до інциденту були заповнені, а після аварії виявилися порожніми. Олег Листопад зауважив, що є інформація про обсяг забруднення та швидкість течії річок Сейм і Десна. Подробиці – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини