Головна Новини Суспільство події ЗСУ знищили російську колону з "Тиграми" та БМП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російську колону з "Тиграми" та БМП (ФОТО)

У Херсонській області українські військовослужбовці зробили кілька влучних пострілів із ПТРК "Корсар" та ліквідували окупантів

16 квітня 2022, 23:45 comments1169
Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують знищувати техніку окупантів. Сьогодні, 16 квітня, вони влучними пострілами ліквідували колону, яка складалася з трьох "Тигрів" та однієї БМП-3. Про це повідомили на Facebook — сторінці 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу.

ЗСУ знищили російську колону з "Тиграми" та БМП (ФОТО)

ЗСУ знищили російську колону / Фото: 28-й ОМБр

Відомо, що ворожу техніку бійці знищили за допомогою протитанкового ракетного комплексу "Корсар". ВСУ підпустили супротивника трохи ближче, коли ті виїжджали з тимчасово окупованого населеного пункту на Херсонщині та прямували у бік українських позицій. Дорогою їх привітно зустріли українські захисники.

"Військові підпустили рашистів ближче, на стільки близько, щоб у найбільш вдалий момент зробити кілька точних пострілів", — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що екіпаж намагався врятуватися з техніки, що горить, і кинувся тікати, але шансів вижити у російських солдатів серед південних степів, дуже мало.

ЗСУ знищили російську колону з ”Тиграми” та БМП (ФОТО) - фото 2
ЗСУ знищили російську колону з ”Тиграми” та БМП (ФОТО) - фото 3
ЗСУ знищили російську колону з ”Тиграми” та БМП (ФОТО) - фото 4
ЗСУ знищили російську колону з ”Тиграми” та БМП (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що українські бійці продовжують тримати оборону та знищувати техніку окупанта. У Чернігівській області біля Крут ЗСУ ліквідували техніку, яка належала 90-й танковій дивізії з Єкатеринбурга (Росія), яка протягом місяця перебувала в Ніжинському районі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Донбасі Збройні сили України накрили вогнем значне скупчення техніки російських окупантів та штаб кадировців.

Читайте також, що на київському напрямку підрозділи Національної гвардії України повністю знищили позиції окупантів прицільними артилерійськими ударами та здійснили зачистку району, де ворог зосереджував сили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини