Головна Новини Суспільство події ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Харківщині

ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 під Куп’янськом

18 травня 2022, 23:11
Поділіться публікацією:
Українські захисники продовжують знищувати військову техніку окупантів. Так, під Куп’янськом, що на Харківщині, українські військові знищували російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це повідомляє політик Сергій Тарута з посилання на інформацію офіцера 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Юрія Кочевенка.
ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 у Харківській області, 18 травня.
"Офіцер 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Юрій Кочевенко повідомляє, що менше години тому ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 під Куп’янськом, що на Харківщині. "Закривають небо" наші безстрашні захисники! А окупантів, які бомблять мирні українські міста, й у полон не варто брати. Кожного знайти, кожного ліквідувати",- повідомив політик.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ звільнили від окупантів ще один населений пункт. Українські воїни продовжують звільняти нашу землю від окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook. Так, згідно з оперативною інформацією, щодо російського вторгнення станом на вечір 18 травня, на Харківському напрямку противник зосереджував свої головні зусилля на утриманні зайнятих рубежів та вогневому ураженню підрозділів наших військ. Також ворог намагався проводити контратаки із метою відновлення втрачених позицій.
Також "Коментарі"повідомляли про те, що ЗСУ знищили командний пункт бригади Чорноморського флоту РФ. За попередньою інформацією, внаслідок артилерійського удару знищено командний пункт 810 окремої бригади морської піхоти (в/ч 13140, Севастополь) Чорноморського флоту. Знищено трьох офіцерів і ще 14 отримали поранення.
 

ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Харківщині

ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини