Головна Новини Суспільство події ЗСУ не залишили противнику жодного шансу – взяти штурмом Попасну і Рубіжне знову не вдалося
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ не залишили противнику жодного шансу – взяти штурмом Попасну і Рубіжне знову не вдалося

Противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України

15 квітня 2022, 08:12 comments2101
Поділіться публікацією:

На Донецькому і Таврійському напрямках основні зусилля російські війська кинули на те, щоб окупувати Попасну і Рубіжне, про взяття яких російські пропагандисти браво відрапортували ще місяць тому. Проте досі точаться запеклі бої і ЗСУ розбивають всі атаки противника, завдаючи великих втрат агресору. Як інформує видання "Коментарі", про це в офіційному зведенні в Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

ЗСУ не залишили противнику жодного шансу – взяти штурмом Попасну і Рубіжне знову не вдалося

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Пріоритетним для ворога залишається Донецький та Луганський напрямок. Саме тому захисникам України довелося основну лінію оборони займати саме на цьому рубежі. За минуло добу вдалося розбити 8 ворожих атак, знищено 4 танки, 6 бронетранспортерів, 4 бойових машини піхоти, а також 1 артилерійську систему противника.

На Південнобузькому напрямку ворог продовжує окопуватися, розуміючи, що ЗСУ продовжують тиснути, поступово звільняючи окуповані раніше території. Росія перекидає на цей напрямок в допомогу тим силам, які вже є додаткові підрозділи, а також військову техніку. Ворог проводить розвідку, застосовуючи беспілотники, намагаючись з’ясувати, де саме знаходяться позиції ЗСУ.

Незважаючи на низку провокацій з обстрілом прикордонники населених пунктів України в Київській, Чернігівській та Сумській областях, в цілому обстановка на Сіверському та Слобожанському напрямках без змін.

Окрема історія – це те, що окупанти продовжують застосовувати ракети для обстрілів мирних українських міст та сіл. Ворог досить часто робить це хаотично.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський вважає, що першочергова мета Росії на Донбасі – це взяти в кільце 44 тисяч українських військових, після чого диктувати свої умови о купувати значну частину української землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

15 квітня 2022, 21:04

Рашка медленно но уверенно продвигается на востоке. Бои уже в городах попасной Рубежном Северодонецке, подходя к славянску, за неделю максимум за две заберут мореуполь и всё. А Арестович такую чушь несёт и у него всё у нас хорошо. Он что то серьёзное курит. Рашка по нам бьёт ракетами а мы смотрим. Нас бьют грандами и артой с России а мы смотрим, боимся в ответ запустить на территорию России снаряд или ракету, зто убили два танка. У на потерь больше 40000 в основном мирные граждане и военное руководство смотрит на карту и нечего не видит.


Новини