Головна Новини Суспільство події Зростання потоку туристів в Україну з країн Перської затоки майже в три рази - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зростання потоку туристів в Україну з країн Перської затоки майже в три рази - експерт

Багато країн все ще закриті для Саудівської Аравії, Україна вже немає

27 липня 2021, 22:13
Поділіться публікацією:

Дійсно, є зростання потоку туристів в Україну з країн Перської затоки, причому майже в три рази. Про це заявив ексміністр курортів і туризму Криму, глава Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв.

Зростання потоку туристів в Україну з країн Перської затоки майже в три рази - експерт

Олександр Лієв (фото з відкритих джерел)

"Це пов'язано зі спрощенням візового режиму і налагодженням регулярного авіасполучення. Загалом, Саудівська Аравія була досить закрита країна тривалий час. В'їзд і виїзд був досить обмежений і в принципі, таким залишається досі. Однак зміни відбуваються — і країна поступово починає відкриватися для зовнішнього світу", — вважає Олександр Лієв.

За його словами, хоча багато країн все ще закриті для Саудівської Аравії, Україна вже немає.

"Я впевнений, що туристична Україна тільки починає відкриватися для країн Перської затоки, великі туристичні потоки попереду і до цього треба готуватися. Тут мова і про сервіс і про якість — спробуйте знайти гіда з арабською мовою у Львові або Києві, вже мовчу про Чернівці або Дрогобичі. Заклади з халяльної їжею. Готелі з місцем для Намазу (молитви). Безалкогольну, сімейну атмосферу. Біде у вбиральнях ... Так, туристи з цих країн заможні і витрачають багато, але вони вибагливі і потреби мають особливі. Це цікавий виклик для турбізнесу України, черговий "чарівний пендель", — додав експерт.

Нагадаємо, двоє німецьких велотуристів, які вважали Україну частиною Європейського Союзу (ЄС) і незаконно перетнули кордон, зараз прямують до Києва. За інформацією журналістів, українські прикордонники після перевірки документів і уточнення обставин ситуації відпустили Моріца Геллера і Моріса Гебгард назад до Польщі, після чого велосипедисти в'їхали в Україну знову. Але на цей раз легально, перейшовши кордон через пункт пропуску.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Богдан

27 липня 2021, 22:25

краще б голандці їздили

Ната

27 липня 2021, 22:11

Секс туризм процветает, арабы прекрасно владеют английским, а биде , также не везде в Европе . Для намаза нужен коврик и желание


Новини