Головна Новини Суспільство події Зони карантину в Україні: у "червону" зону потрапили 11 областей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зони карантину в Україні: у "червону" зону потрапили 11 областей

У "жовтій" зоні карантину залишилася лише одна область

29 березня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

В Україні розширили "червону" зону карантину до 11 областей. Так, Міністерство охорони здоров'я додало в цю зону Чернігівську область. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я від 29 березня.

Зони карантину в Україні: у "червону" зону потрапили 11 областей

Карантин в Україні - фото з відкритих джерел

Наразі в "червоній" зоні карантину перебуває Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

"Помаранчевими" зонами залишаються Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька та Черкаська області.

Херсонська область — єдиний регіон "жовтої" зони.

При цьому тільки в чотирьох областях (Донецькій, Кіровоградській, Луганській і Херсонській) не перевищено рівень госпіталізацій. У Києві цей показник становить 106,7 при нормі 60 на 100 тисяч населення.

Нагадаємо, раніше голова столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан розповів, хто найчастіше порушує карантинні обмеження в Києві. Так, попри масові санкції умов карантину в Києві часто не дотримується громадський транспорт.

За його словами, за дотриманням обмежень у Києві щодня стежать 20 мобільних груп із представників поліції, місцевих адміністрацій і муніципальної охорони. Найбільш злісними порушниками, за словами Рубана, виявилися маршрутні таксі та громадський транспорт, куди люди "набиваються", всупереч вимогам влади.

Також з'явилася інформація, що в Києві для проїзду у громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки. Це відбудеться в разі, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини