Головна Новини Суспільство події "Золотого глобусу" у 2022 році не буде: чому відмінили церемонію популярної премії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Золотого глобусу" у 2022 році не буде: чому відмінили церемонію популярної премії

Найбільші компанії та популярні голівудські зірки оголосили бойкот організаторам "Золотого глобусу"

11 травня 2021, 09:51
Поділіться публікацією:

Церемонію проведення вручення премії "Золотий глобус" у 2022 році скасували після того, як телеканал NBC відмовився транслювати церемонію. Про це повідомив The Hollywood Reporter.

"Золотого глобусу" у 2022 році не буде: чому відмінили церемонію популярної премії

Чому не буде церемонії Золотого глобусу у 2022 році. Фото: iwant.travel

Варто зазначити, що саме телеканал NBC багато років показував даний захід. Ситуація склалася на тлі масового бойкоту з боку голлівудських зірок і найбільших компаній. Ті вимагають від організаторів церемонії більше інклюзивності та різноманітності.

Ситуація почала розвиватися ще з лютого цього року. Тоді журналісти дізналися, що серед 100 членів Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA), яка присуджує премії, немає жодного темношкірого.

Скандал швидко розрісся. Від участі в церемонії відмовилися платформи Netflix, Amazon і Warner Bros. До бойкоту приєдналися Скарлетт Йохансон і Марк Руффало. А обурений Том Круз і зовсім повернув нагороди "Золотого глобуса", які отримав впродовж своєї кар'єри.

Тож цього року церемонії не буде. Проте, якщо організатори виконають умови зірок та компаній, що бойкотують, вручення премії можуть транслювати у 2023 році.

Основна вимога до організаторів — прийняти до своїх лав не менше 20 нових членів "з особливою увагою на користь темношкірих".

Нагадаємо, що визначення переможців однієї з найвідоміших кінопремій "Золотий глобус" відбулося 28 лютого. Кінокритики нарешті оголосили свій вердикт про кращих із кращих проектів як в жанрі великого кіно, так і телесеріалів (програм). "Коментарі" детально розказали, хто ж отримав довгоочікуване визнання і таку важливу золоту статуетку. Деталі можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини