Головна Новини Суспільство події Знищення вагнерівців у Малі: у ГУР зробили інтригуючу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищення вагнерівців у Малі: у ГУР зробили інтригуючу заяву

Головне управління розвідки поки що не може розголошувати деталі подій

29 липня 2024, 14:20 comments1856
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони анонсувало продовження дій проти російських військових із терористичної організації Група Вагнера в Африці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону запевнив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Знищення вагнерівців у Малі: у ГУР зробили інтригуючу заяву

Андрій Юсов. Фото: із відкритих джерел

Представник ГУР зазначив, що поки що розголошувати деталі не може, проте запевнив – продовження буде.

За словами Андрія Юсова, повстанці "отримали необхідну інформацію і не лише інформацію", що дозволило їм провести "успішну військову операцію проти російських військових злочинців".

Спікер зазначив, що вагнерівці розгорнули активну діяльність на африканському напрямі і не лише.

"Своїми найманцями намагалися вирішувати геополітичні, економічні питання, змінювати або підтримувати ті чи інші уряди. І ось сьогодні весь світ бачить, що власне це вже не той потенціал та можливості Росії далеко не ті", – додав Юсов.

Нагадаємо, напередодні в Малі повстанці-туареги заявили, що вбили десятки урядових солдатів та російських найманців із Вагнера у бою біля кордону з Алжиром. Мережа облетіли фото та відеоролики, на яких десятки вбитих російських найманців.

29 липня Вагнер підтвердив смерть своїх найманців у Малі, стверджуючи, що через піщану бурю тим вдалося збільшити своє угруповання та знищити "вагнерівців".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у цьому ж ефірі Андрій Юсов заявив, що поразка ворожого аеродрому та нафтопереробного заводу (НПЗ) була "олімпійським досягненням" українських воїнів. Вихідні були дуже "врожайними".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини