Головна Новини Суспільство події ЗМІ: Журналіст Бутусов захоплювався роботами російського письменника, який хоче знищення України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Журналіст Бутусов захоплювався роботами російського письменника, який хоче знищення України

Журналіст Бутусов дякував росіянину Драбкіну за «велику місію», тепер цей росіянин підтримує «СВО» і закликає знищити Україну

6 серпня 2024, 14:44
Поділіться публікацією:

Як повідомляє видання "Українські новини", журналіст Юрій Бутусов раніше дякував за "виконання великої місії" російському письменнику та керівнику інтернет-проекту "Я пам'ятаю" Артему Драбкіну. Про це, зокрема, свідчить скрін із Фейсбук-сторінки журналіста, який наводить видання. На ньому вказано, що Бутусов дякує Драбкіну за масштабну роботу, каже, що перечитав всі його інтерв’ю та звертається за порадою.

ЗМІ: Журналіст Бутусов захоплювався роботами російського письменника, який хоче знищення України

Юрій Бутусов

ЗМІ: Журналіст Бутусов захоплювався роботами російського письменника, який хоче знищення України  - фото 2

При цьому відомо, що російський письменник Драбкін у 2022 році публічно підтримав так звану "спеціальну воєнну операцію" проти України та порівняв її з великою вітчизняною війною. Окрім того, як вказує видання, він заявляв, що метою Росії є знищення нинішнього антиросійського режиму в Україні.

Зараз, за інформацією видання, Драбкін бере інтерв’ю у "героїв СВО" та героїзує їхні "подвиги". Також він займається популяризацією так званої великої вітчизняної війни, "перемоги на фашизмом" та "подвигу радянського народу", беручи інтерв’ю у ветеранів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що свого часу Бутусов активно підтримував Мінські домовленості, а згодом змінював свою думку в залежності від політичної кон’юнктури. Зокрема, спершу він стверджував, що в жодному разі неможна порушувати Мінські домовленості, адже вони "достатньо вигідні" для України. Втім уже через рік журналіст заявляв, що Мінські угоди не є вигідною формулою для України.

Окрім того, у 2015 році – він публічно обіцяв вилікувати всі свої хвороби і йти служити на передову. Але навіть в період  повномасштабної агресії він не дотримався слова оформивши відстрочку від мобілізації, як батько трьох доньок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини