Головна Новини Суспільство події ЗМІ зацікавилися, кому насправді служить нардеп Мар'яна Безуглая
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ зацікавилися, кому насправді служить нардеп Мар'яна Безуглая

Що відомо про зв'язки та діяльність депутата Мар'яни Безуглої

11 липня 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

Журналісти пишуть про зв'язки Мар'яни Безуглої з проросійським " тютюновим королем" Андрієм Холодовим, а також про її нестандартні законодавчі ініціативи, які були негативно сприйняті суспільством. Про це йдеться у статті Апострофа "Скандали, інтриги, сумнівні зв'язки: як Мар'яна Безугла реформує СБУ та допомагає українській армії".

ЗМІ зацікавилися, кому насправді служить нардеп Мар'яна Безуглая

Мар'яна Безуглая, фото з відкритих джерел

Зокрема , Безугла відома тим, що розпочала свою політичну кар'єру нібито з підкупу виборців , про що під час передвиборчої кампанії 2019 року повідомляли низку ЗМІ, йдеться у статті .

До суду тоді справа не дійшла , що журналісти пов'язували із заступництвом Безуглої з боку проросійського олігарха Андрія Холодова, відомого своїми близькими зв'язками з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

Вже народним депутатом Мар'яна Безугла запам'яталася законопроектами , деякі з яких викликали щире здивування в українців .

Автори статті наводять приклад, як народний депутат запропонувала як ініціативу законопроект , згідно з яким командири у ЗСУ отримували право вбивати солдатів без суду та слідства .

Раніше Безугла вирушила до зони бойових дій , що , у свою чергу , викликало низку чуток з приводу втручання нардепа в роботу Збройних сил України . Також Мар'яна Безугла розповідала , як ухилилася від своїх прямих обов'язків як народного депутата та заступника голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї під час заходів НАТО в Європі та поїхала до Луганської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини