Головна Новини Суспільство події ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим

Представники команди поділилися своїми історіями, в яких попри індивідуальність є дещо спільне: кожного з них надихає та мотивує робота у Фонді на благо інших людей

23 лютого 2024, 16:54
Поділіться публікацією:

Навіть після двох років повномасштабної війни, коли в більшості українців опускаються руки, в багатьох все ж вистачає сил іти вперед, водночас ще й допомагаючи іншим. Як інформує портал "Коментарі", про це на прикладі команди Фонду Вадима Столара розповідає УНН.

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим

Допомога Фонду Вадима Столара

Зазначається, представники команди діляться своїми історіями, в яких попри індивідуальність є дещо спільне: кожного з них надихає та мотивує робота у Фонді на благо інших людей, розуміння важливості спільної справи.

“Ми закуповуємо, передаємо бійцям за їхнім запитом усе необхідне. Це й сезонна амуніція, і оптичні прилади, і безпілотні апарати, і системи антидронової боротьби. По всій Європі шукаємо, закуповуємо та приганяємо на потреби фронту броньовані автомобілі та позашляховики. Все це потрібно тут і зараз, і ми не можемо дозволити собі зупинитися та розслабитися. Але це й те, що нас постійно мотивує – щоденна причетність до допомоги нашим захисникам”, – каже Андрій, який курує масштабний проєкт “++ для ЗСУ”, що об’єднує всі напрями допомоги військовим.

Юлію, кураторку грантової програми Фонду, по-справжньому надихнув цей новий та дуже перспективний напрям, який об’єднує благодійні організації по всій Україні та дозволяє допомагати набагато більше.

“Ми провели вже два проєкти, під час кожного по 1 млн грн розподілялося між переможцями конкурсу – організаціями, які займаються фізичною реабілітацією та психологічним відновленням військових і цивільних. Я отримую великий приплив енергії від постійних комунікацій з партнерами, від завзятості та вогню в їхніх очах. Від розуміння, що разом ми робимо велику та дуже потрібну справу. Ці емоції заряджають, як павербанк, і є головним моїм мотиватором”, – наголошує Юлія.

Кураторка проєкту “Відновись” Лєра визнає: нехай на сьогодні справді мало приводів для позитивних емоцій – вона все одно знаходить їх у спілкуванні з іншими волонтерами, з учасниками проєктів Фонду.

“На “Відновись” мами з діточками, які втратили на війні чоловіків, або залишилися без житла, отримують друге дихання, сили рухатися далі. Ми вже допомогли 1500 сімей, і їхні щирі емоції, їхня вдячність по-справжньому надихають. Цей проєкт плекався з великою любов’ю, в ньому частинка мене. І доки це буде потрібно – ми проводитимемо його. Заради наших жінок, наших дітей, заради майбутнього України”, – зазначає волонтерка.

За словами Наталії Приходько, волонтерки Фонду: “Сьогодні важко всім, але команда Фонду розуміє, що від нас залежить багато людей, які потребують допомоги. Ми усвідомлюємо, наскільки важливо саме зараз зберігати всі наші проєкти і навіть розширюватися. Бо і фронт, де ситуація дуже непроста, і тил, де люди втрачають сили та віру, вимагають дедалі більше нашої уваги та зусиль. Ми постійно підбадьорюємо одне одного, розмовляємо, ділимося тим, що наболіло. І це також допомагає зібратися й далі наполегливо працювати на благо людей та країни”.

Звернулися ЗМІ й до Вадима Столара, щоб дізнатися, як Фонд пережив ці два роки, як змінилася його робота і що він планує робити далі.

“За ці два роки діяльність Фонду стала носити по-справжньому системний характер. Ми налагодили процеси, взаємодію та сфокусувалися на двох основних напрямах – комплексному забезпеченні наших захисників та психологічній підтримці постраждалих від війни українців. Це дозволило не лише підвищити ефективність нашої допомоги, а й, що не менш важливо, зберегти та зміцнити енергію, ресурси та мотивацію команди Фонду, забезпечити психоемоційну підзарядку її представників”, – підкреслив Вадим Столар.

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 2

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 3

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 4

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 5

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 6

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 7

ЗМІ розповіли, як команда Фонду Вадима Столара протягом двох років знаходить сили для допомоги іншим - фото 8





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

23 лютого 2024, 22:04

Эту морду на зону или на фронте утилизировать, пол Киева эта сука обворовала, а теперь лохов разводит, но быдло киевское ведётся !


Новини