Головна Новини Суспільство події ЗМІ розповіли, що заступник голови ОП Андрій Смирнов не впорався із судовою реформою
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розповіли, що заступник голови ОП Андрій Смирнов не впорався із судовою реформою

Діяльність Андрія Смирнова щодо проведення судової реформи оцінили у засобах масової інформації

24 грудня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Ставленик Андрія Богдана заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов не зміг ефективно виконати поставлене перед ним завдання завершити реформу судової системи. Про це пишуть "Факти та коментарі".

ЗМІ розповіли, що заступник голови ОП Андрій Смирнов не впорався із судовою реформою

Андрій Смирнов, фото Факти та коментарі

"Медійну славу Андрію Смирнову принесла адвокатська діяльність, зокрема захист впливових політиків з оточення Януковича", — пише видання.

2015 року Смирнов представляв у суді інтереси колишнього міністра юстиції Кабміну Миколи Азарова Олени Лукаш у справі про розтрату бюджетних коштів. Після Смирнов та його адвокатське об'єднання Smyrnov Law Office представляли інтереси низки колишніх "регіоналів", у тому числі й одіозного Олександра Єфремова.

В Офісі президента, куди Смирнов потрапив ще під час перебування на посаді голови Андрія Богдана, він займався судовою реформою. Проте, як кажуть журналісти, результативність діяльності Андрія Смирнова на посаді фактично зведена нанівець. Сьогодні в країні катастрофічна нестача суддів.

"Тим часом вся діяльність Смирнова спрямована лише на інтриги, зведення особистих рахунків із колишніми опонентами. Залишається лише здогадуватися, коли влада перестане шукати канали зливу інформації з Офісу президента та почне очищати апарат від таких провальних кадрів, як Смирнов", — йдеться у матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини