Головна Новини Суспільство події ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії

Український військовослужбовець дає коментарі російським ЗМІ про боєздатність ЗСУ

23 лютого 2022, 13:50
Поділіться публікацією:

Ексгенерал ЗСУ Сергій Кривонос, який звільнився з лав української армії у червні 2021 року, після завершення служби став політичним експертом. Його публічна риторика, при цьому, дискредитує українських військових. І тому Кривонос перетворився фактично на головного спікера російських ЗМІ. Про це свідчить аналіз медіа країни-агресора, пише "Голос".

ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії

Сергій Кривоніс, фото Facebook

Так, ексвійськовий системно робить заяви про ЗСУ, зокрема, про нібито "небоєздатність української армії", про нібито її "малу чисельність" і навіть розповідає про те, "Росія може приєднати до себе Україну" за дуже короткий проміжок часу, бо буцімто "ешелон російських вертольотів здатен встановити контроль над злітними смугами українських аеропортів", легко обійшовши наші системи протиповітряної оборони.

ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії - фото 2

У новині "Московського комсомольця", Кривонос, наприклад, заявляє про те, що нібито "боєздатність української армії лишилася тільки на папері". І далі ці його тези із задоволенням ширить  сайт проросійського блогера "Шарій.нет".


ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії - фото 3


ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії - фото 4

На сторінках російського Life.ru, Кривонос розповідає про буцімто підрив довіри військових до влади та ретранслює неправдиві тези про обман військових.

ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії - фото 5

Таких заяв та інтерв’ю за останні кілька місяців Кривоніс дав безліч, а окремі з них присвятив питанню територіальної оборони. Відповідний закон України, як і сам процес набору до ТРО, звільнений військовий  критикує на системній основі, зокрема, і на сайтах афільованих до ЗМІ із "групи Медведчука".

ЗМІ повідомляють, що колишній генерал ЗСУ Кривоніс став головним спікером із дискредитації української армії - фото 6

Як відомо, Кривонос раніше лобіював "свій" варіант законопроекту про тероборону, але той не знайшов підтримки у Верховній раді. Тож, зараз своїми заявами він ставить під сумнів  буквально все, що відбувається на виконання президентського закону про ТРО, що, безумовно, можна вважати спробою підриву довіри людей до новостворених органів.

Нагадаємо, Кривонос вважається поплічником ексголовнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака. За даними ЗМІ, саме Хомчак начебто намагається просунути його на посаду Командувача СТО, використовуючи для цього свої зв’язки та посаду в РНБО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини