Головна Новини Суспільство події ЗМІ: Адвокат Порошенка визнаний непридатним для служби в ЗСУ, бо нібито має поганий зір
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Адвокат Порошенка визнаний непридатним для служби в ЗСУ, бо нібито має поганий зір

Адвокат Порошенка Головань нібито не йде в армію, бо має проблеми з тиском та зором

6 серпня 2024, 18:32
Поділіться публікацією:

Адвокат колишнього президента Петра Порошенка Ігор Головань оформив меддовідку та став непридатним до служби у лавах ЗСУ за станом здоров’я, про це повідомляє видання Телегаф з посиланням на адвоката Олену Ісаєвську. Окрім того, буцімто, від мобілізації ухиляються син Голованя та рідний брат.

ЗМІ: Адвокат Порошенка визнаний непридатним для служби в ЗСУ, бо нібито має поганий зір

Ігор Головань

"Ігоря Голованя, 1968 року народження, на початку червня визнано ВЛК Шевченківського ТЦК та СП непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку на підставі ст. 31а (розлади зору) та 39а (гіпертонічна хвороба)", — йдеться у статті видання.

При цьому Телеграф повідомляє, що нібито не з’явився у Шевченківський ТЦК міста Києва син Голованя — Володимир, 1990 року народження. Окрім того, за даними журналістів, від органів ТЦК, буцімто, переховуються рідний брат Голованя — Микола, 1972 року народження, та чоловік сестри Голованя — Євген Шелякін, 1977 року народження. Видання відзначає, що останній нібито перебуває в розшуку органами ТЦК, оскільки ухиляється від проходження військово-лікарської комісії.

Телеграф відзначив, що Олена Ісаєвська найближчим часом планує звернутися із заявою про злочин до правоохоронних органів.

Нагадаємо, Ігор Головань відомий тим, що є адвокатом Петра Порошенка.

Портал "Коментарі" також розповідав про те, що родина соратника Порошенка будує розкішну віллу на узбережжі Іспанії. Зокрема, за даними ЗМІ, Михайло Гладковський – син Олега Гладковського, який в часи президентства Петра Порошенка займав посаду першого заступника секретаря РНБО, — володіє фірмою, яка будує віллу на узбережжі Іспанії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини