Головна Новини Суспільство події Зірка мережі: чоловік зробив на нозі татуювання з обличчям Зеленського (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка мережі: чоловік зробив на нозі татуювання з обличчям Зеленського (ФОТО)

Чоловік не розповідає, чому вирішив зробити таке тату

20 серпня 2021, 14:28
Поділіться публікацією:

У столиці нашої держави мешкає справжній прихильник Президента Зеленського. Киянин на гомілці лівої ноги носить татуювання з портретом очільника України. Його фото в соціальній мережі Facebook  представив друзям та всім іншим користувачам Ігор Тихолаз.

Зірка мережі: чоловік зробив на нозі татуювання з обличчям Зеленського (ФОТО)

Чоловік набив фото Володимира Зеленського собі на ногу (фото з відкритих джерел)

Ігор розповів, що цей знімок він не робив, а знайшов у мережі. В коментарі хтось повідомив, що жителя столиці, який на своїй нозі носить портрет українського гаранта, бачили на зупинці громадського транспорту.

Зірка мережі: чоловік зробив на нозі татуювання з обличчям Зеленського (ФОТО) - фото 2

Киянин із зображенням Зеленського став зіркою інтернету. Користувачі радили незнайомцеві на інші нозі вибити Порошенка. Інші просто дивувались, навіщо це політичне тату. Ті, що в опозиції, зауважили, що через кілька років воно сповзе до п’ят і фанатизму надовго не вистачить. Ще хтось дописав, що такого ще не бачив і щиро дивувався.

 "Ну набив собі і набив, тобі яке діло до життя інших. Можеш і ти набити тату з Порошенком",- підсумував бурхливу дискусію в Facebook  нейтральний користувач.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що харків’янин набив тату на обличчі на пам’ять про померлого мераКористувач TikTok на ім’я Євген Івашко досить ексцентрично вшанував пам’ять покійного міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Судячи із опублікованих на акаунті відео, чоловік набив на лобі татуювання із написом "Кернес жив". На акаунт @panini_trainer у соцмережі підписано майже 5300 користувачів. Поміж тим, допис із кінцевим варіантом татуювання на честь Кернеса уже переглянули майже 16 тисяч. Натомість відео процесу нанесення татуювання поки "відстає" — у нього лише 5,4 тисячі переглядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини