Головна Новини Суспільство події Зима повертається в Україну: вдарять серйозні заморозки і не тільки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зима повертається в Україну: вдарять серйозні заморозки і не тільки

Рятувальники оголосили про другий рівень небезпеки в декількох регіонах України через циклон

27 квітня 2023, 22:15 comments1233
Поділіться публікацією:

Ситуація з погодою в усіх  регіонах нашої країни в ці кілька найближчих  днів буде  таки  неприємною.  На території  майже всіх  областей   прогнозуються заморозки і вже  попереджено про перший та другий рівень небезпеки.

Зима повертається в Україну: вдарять серйозні заморозки і не тільки

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Представники української  ДСНС  інформують про невтішну новину: зима знову ввірветься в українські регіони.

За інформацією  рятувальників, оголошено  про другий рівень небезпеки в кількох областях.

"У ніч на 29 квітня в західних областях слід очікувати заморозків. 29-30 квітня в північних, Вінницькій, Кіровоградській та Черкаській областях очікується зниження температури повітря до 0-5 градусів", — попереджають представники ДСНС.

Перший рівень небезпеки оголошено 28 квітня на території Житомирської  та Вінницької  областей, 29 квітня –  на територіях  Полтавської, Одеської та Миколаївської  областей, 1-2 травня в Україні, окрім територій   на сході  та південному  сході. Прогнозується 0-3 градуси.

В п'ятницю, 28 квітня, в країні  йтиме дощ  в кількох регіонах.  Стовпчик термометра  істотно опуститься  в західних регіонах.

Синоптики Укргідрометцентру  повідомляють, що на Лівобережній  Україні   прогнозується  хмарна погода  з проясненнями, дощі,  місцями пройдуть  грози. На інших територіях — мінлива хмарність. Погода прогнозується  без  опадів.

Стовпчик  термометра  вночі в більшій частині регіонів показуватиме  + 2-7 тепла. На територіях сходу  і південного  сходу  температура повітря становитиме — до +7-12 тепла.  В західних регіонах  - заморозки в повітрі, а в Житомирській і Вінницькій областях — на поверхні грунту буде тільки  0 -3.

Вдень потеплішає,  стовпчик термометра показуватиме в межах +10-15 тепла. У східних  регіонах  стовпчик термометра плюсуватиме до + 16-21.

В столиці та області мінлива хмарність. Істотних опадів не прогнозується. Напрям вітру переважно північно-західний, 7-12 м / с.

Вночі стовпчики термометрів на території Київщини становитимуть  + 2-7, а вдень плюсуватимуть до +10-15 тепла. В столиці  вночі температура повітря буде становити в межах  + 5, вдень – стане тепліше — до +12-14.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україну йде потужний циклон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dsns_telegram
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини