Головна Новини Суспільство події Журналіст: вартість картоплі в «ЛНР» перевалила за долар при середній зарплаті у 100 доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст: вартість картоплі в «ЛНР» перевалила за долар при середній зарплаті у 100 доларів

Ціни в "ЛНР" продовжують зростати

5 жовтня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

На окупованих територіях Луганської області вартість картоплі злетіла. Вартість деяких сортів перевалила за 1 долар. При цьому середня зарплата там трохи перевищує 100 доларів (близько 3 тисяч гривень), а на 200 доларів вважається шикарною. І ту по пів року не платять. Як інформує видання "Коментарі", про це розповідає у себе в Facebook луганський журналіст, письменник і блогер Павло Бондаренко.

Журналіст: вартість картоплі в «ЛНР» перевалила за долар при середній зарплаті у 100 доларів

Картопля. Фото: фейсбук Павла Бондаренка

Журналіст зазначає, всюди, куди приходить "Руський мір", — однакова картина: розруха і злидні. Про це потрібно пам'ятати тим, хто чекає Путіна в Києві, Харкові, Одесі, Тернополі, Рівному, Житомирі, Львові. Таких чимало було і в Луганську.

"У мене через стіну така баба живе. Вона за ОПЗЖ, Путіна, Московський патріархат і щиро вірить у те, що наші солдати воюють на Донбасі виключно за гроші, а в усьому винен Майдан і "бандери". При цьому в місті три військові частини, воюють з "ихтамнетамі" та кремлівськими холуями з місцевих. При тому, що її діти живуть у Львові", — зазначив журналіст.

Павло Бондаренко радить уважніше придивитися до фото з картоплею на луганському ринку, яке він опублікував.

"Пам'ятайте, звідки вкидали байки про "бідного, але чисто одягненого старого з половиною вареника", про "тарифний геноцид" і суцільне "зубожіння". І хто у нас в Україні все це повторював із телевізора. І до чого це призвело. Тому що зараз у нас при владі такі ж "професіонали", як і в Луганську, але їх сам народ до високих кабінетів завів цілком демократично", — резюмував Бондаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент РФ Путін може розглядати варіант приєднання ОРДЛО до союзної держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини