Головна Новини Суспільство події Журнал Time вперше обрав "Дитину року": хто і чому здобув перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Time вперше обрав "Дитину року": хто і чому здобув перемогу

Переможницею в номінації стала 15-річна дослідниця у галузі IT

3 грудня 2020, 17:16
Поділіться публікацією:

Американський щотижневий журнал Time вперше за історію існування назвав "Дитину року". Нею стала 15-річна Гатанджалі Рао.

Журнал Time вперше обрав "Дитину року": хто і чому здобув перемогу

ФОТО: З відкритих джерел

Популярне видання спільно з Nickelodeon обрало юну дослідницю в галузі IT-технологій з п'яти тисяч номінантів від 8 до 16 років. Гатанджалі Рао поділилася успіхами своєї діяльності: завдяки сучасним технологіям дівчинка намагається вирішити найважливіші проблеми суспільства,  наприклад як забруднення питної води або буллінг.

"Навіть у відеочаті було помітно її блискучий розум і щедрий дух, а також надихаючий меседж іншим молодим людям: не намагайтеся вирішити кожну проблему, просто зосередьтеся на тій, яка вас хвилює. Гатанджалі сказала:" Якщо я зможу це зробити, це зможе зробити кожен "", — повідомили в журналі Time.

В американському виданні також заявили, що вже більше 90 років редакція обирає "Людину року", якою в минулому році стала Грета Тумберг (шведська екологічна активістка, яка здобула всесвітню популярність завдяки роздумам про зміну клімату). Тоді 16-річна Грета стала першою "Людиною року", яка молодша за 25 років.

Раніше "Коментарі" ділилися з списком кращих акторів XXI століття за версією журналу Time. Лідером рейтингу виявився 65-річний Дензел Вашингтон, двічі володар кінопремії "Оскар" і тричі "Золотого глобуса". Знявся у фільмах "Ураган", "Праведник" і багатьох інших. У п'ятірку кращих акторів також потрапили: французька актриса Ізабель Юппер, британо-ірландець Деніел Дей-Льюїс, канадський актор Кіану Рівз і австралійсько-американська актриса Ніколь Кідман.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини