Головна Новини Суспільство події Журнал Time випустив обкладинку з Байденом і Путіним перед їхньою зустріччю
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Time випустив обкладинку з Байденом і Путіним перед їхньою зустріччю

Саміт двох лідерів повинен відбутися 16 червня в Женеві

11 червня 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Знаменитий американський тижневик Time випустив символічну обкладинку напередодні зустрічі президента США Джо Байдена з російським лідером Володимиром Путіним. Про це повідомляє OBOZREVATEL, посилаючись на Telegram-канал "Карточный домик".

Журнал Time випустив обкладинку з Байденом і Путіним перед їхньою зустріччю

Журнал Time - фото з відкритих джерел

На обкладинці зображений американський державний глава в сонцезахисних окулярах. У дзеркальному відображенні аксесуара видніється подвійне зображення глави Кремля.

Відзначається, що у такий спосіб автори ідеї нібито протиставляють особистості лідерів двох світових наддержав. Тож не дивно, що нова обкладинка журналу вже викликала обговорення в міжнародному співтоваристві.

Журнал Time випустив обкладинку з Байденом і Путіним перед їхньою зустріччю - фото 2

Нагадаємо, що в середу, 16 червня, в Женеві повинна пройти зустріч президентів США Джо Байдена і РФ Володимира Путіна. Зважаючи на це, видання "Коментарі" звернулося до експертів, щоб оцінити дії України, для якої цей саміт має велике значення.

Політолог Кирило Сазонов нагадує, що Україна не бере участь у зустрічі президентів США і РФ. Так що якось серйозно впливати на підготовку саміту ми не можемо. У той же час, підкреслює він, ми повинні всю нашу зовнішню політику вибудовувати таким чином, щоб мати сильних і активних союзників. За словами експерта, те, що ми роками намагалися придбати таких союзників за допомогою красивих слів про демократію, європейський курс і реформи — було великою помилкою. У геополітиці і міжнародної економіки красиві слова — не валюта. Роль грають виключно інтереси і гроші.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, якою буде зустріч Джозефа Байдена і Володимира Путіна в ракурсі війни на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини