Головна Новини Суспільство події Жовтневий молодик: чим небезпечний цей день і як його краще провести
commentss НОВИНИ Всі новини

Жовтневий молодик: чим небезпечний цей день і як його краще провести

Молодик настане 16 жовтня і проходитиме під заступництвом знака Терези

13 жовтня 2020, 10:21
Поділіться публікацією:

Уже 16 жовтня настане молодик, який може значно вплинути на жителів планети. У цей період можливі різкі перепади настрою і загострення хронічних хвороб, попереджають астрологи. Про це пише "Уніан".

Жовтневий молодик: чим небезпечний цей день і як його краще провести

Молодик. Фото: Pixabay

Молодик охоплює максимально короткий період. У цей час Місяць знаходиться точно між Сонцем та Землею і для людського ока він невидимий. Приблизно через добу вже почнеться фаза Місяця, що зростає.

І все ж цей невеликий період досить сильний енергетично. Саме під час молодика у людей спостерігається нестабільний настрій, підвищується ймовірність стресів, і дають про себе знати старі хвороби. Характерні також тривожність, замкнутість і емоційна пригніченість.

Щоб мінімізувати вплив молодика, цю добу краще присвятити відпочинку, або ж проаналізувати всі свої минулі досягнення і провали.

Астрологи рекомендують присвятити період молодика корисним починанням. Наприклад, можна позбутися згубних звичок, або перейти до здорового харчування. Погані думки від себе женіть якнайдалі. Краще влаштуйте собі емоційне перезавантаження, присвятивши час улюбленому заняттю і зустрічі з друзями.

Під час молодика 16 жовтня категорично заборонено вдаватися до ризику. Важливі рішення краще зараз не приймати та не запускати масштабні проєкти. Відкласти на потім варто і важкі фізичні навантаження. Також молодик буває складно пережити на самоті, оскільки загострюються депресивні настрої. Краще, щоб поруч в цей період були близькі люди.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку мають ідеальне почуття гумору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини