Головна Новини Суспільство події Жодного слова у вуха росіян: у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Жодного слова у вуха росіян: у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського

Роскомнагляд вимагає від російських ЗМІ відмовитись від публікації інтерв'ю президента України Володимира Зеленського

28 березня 2022, 10:10
Поділіться публікацією:

Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Медуза".

Жодного слова у вуха росіян: у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського

Інтерв'ю Зеленського російським ЗМІ

27 березня вперше з початку активних бойових дій в Україні глава української держави Володимир Зеленський по відеозв'язку дав інтерв'ю російським мас-медіа. Після цього у Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.

Щодо тих ЗМІ, які брали інтерв'ю, вже розпочато перевірку російських контролюючих органів.

Перед тим, як узяти інтерв'ю у українського президента була домовленість, що ЗМІ оприлюднять усю розмову без цензури.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в інтерв'ю Зеленський назвав ключову умову України на переговорах з РФ. Україна продовжує стояти на тих позиціях, що ґрунтом для переговорів має стати припинення вогню в Україні та виведення військ РФ до тих позицій, які вони займали до 24 лютого, коли й відбулося повномасштабне вторгнення РФ до України. Володимир Зеленський зазначив, що російські війська мають повернутися на "компромісні території". При цьому глава української держави підкреслив, що він усвідомлює і не порушуватиме зараз питання майбутнього анексованого Криму та окупованої частини Донбасу. Після того, як російські війська повернуться на свої позиції, може бути знову порушено питання про Крим та Донбас. Головна умова – в Україні мають припинити гинути безневинні люди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини