Жителі окупованого Бердянська заспівали гімн України (ВІДЕО)

Жителі Бердянська, захопленого російськими військовослужбовцями, вийшли до міськради та заспівали гімн України

Місто Бердянськ у Запорізькій області було окуповане російськими військовослужбовцями, але міська влада відмовилася від співпраці з противником, а місцеві жителі вийшли до міськради, заспівали гімн України та почали протестувати проти окупації. Відео опубліковано у соціальних мережах.

На кадрах видно, як жителі Бердянська, набравшись сміливості, вийшли до міської ради, де стоїть ворожа техніка. Вони скандували: "Смерть ворогам", "Путін - ху*ло!" та "Російський корабель - йди на х*й". Містяни продемонстрували окупантам, що на них ніхто тут не чекає і заспівали гімн України.

До слова, частина комунальних служб у Бердянську продовжує роботу, а ось міський транспорт зупинено. Періодично виникають проблеми зі зв'язком, але місцевий інтернет-провайдер також продовжує працювати.

Нагадаємо, в окупованому Бердянську російський військовослужбовець застрелив мирного жителя через те, що той відмовився давати йому мобільний телефон для зв'язку з рідними. Ось таким чином виконується так звана "військова операція", метою якої є "захист українців, жертв знущань та геноциду".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Донеччині українські військовослужбовці продовжують тримати оборону, але Маріуполь і Волноваха є зараз "найгарячішими" точками на Донецькому напрямку.

Читайте також, що жителів міст закликають зупиняти супротивника будь-яким способом, зокрема, за допомогою "коктейлю Молотова". Він діє як запальний засіб, здатний знищити техніку. Але треба знати, куди цілитися. У Міноборони показали вразливі місця ворожої техніки.