Головна Новини Суспільство події Зеленський захворів на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський захворів на коронавірус

Президент України повідомив про діагноз коронавірус і розповів, як себе почуває

9 листопада 2020, 17:15
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Про це він повідомив сьогодні, 9 листопада, в своєму Telegram-каналі.

Зеленський захворів на коронавірус

"Немає в світі щасливчиків, для кого б COVID-19 не уявляв загрози, — повідомив президент. — Незважаючи на всі карантинні заходи, я теж отримав позитивний результат".

Зеленський зазначив, що у нього температура 37,5, але в цілому він почуває себе добре. Гарант пообіцяв ізолюватися, але продовжити працювати.

Крім того, президент побажав всім нормальної температури — 36,6, а також оптимістично зауважив, що більшість людей одужують від цієї хвороби, тому і він подолає коронавірус.

Як пояснили в Офісі президента, гарант буде продовжувати виконувати свої обов'язки, але в дистанційному режимі на самоізоляції. Також в ОП відзначили, що заступники і працівники відомства постійно здають ПЛР-тести на коронавірус. Зокрема, діагноз не підтвердився у Юлії Ковалів, і вона буде працювати в звичайному режимі. Чи виявлять ще у когось з оточення президента коронавірус, в ОП пообіцяли оперативно інформувати.

Відзначимо, що недавно президент побував з робочим візитом в зоні ООС. До цього була низка поїздок в різні регіони України.

Як раніше повідомлялося, в Раді допустили порушення питання про імпічмент президента України Володимира Зеленського. В діях глави держави щодо Конституційного суду деякі нардепи бачать ознаки перевороту. Бути чи не бути імпічменту? Які шанси Зеленського утриматися на посаді президента всю каденцію? Відповідь дали "Коментарям" експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини