Головна Новини Суспільство події Зеленський назвав єдиний шлях, який може врятувати Україну від введення повного локдауна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав єдиний шлях, який може врятувати Україну від введення повного локдауна

Президент Зеленський впевнений, що від локдауну Україну може врятувати тільки масова вакцинація

19 жовтня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

В Україні не можна виключати введення повного локдуну в зв'язку із загостренням ситуації з захворюваністю на коронавірус. Єдине, що може перешкодити цьому — це масова вакцинація населення. Як передає видання "Коментарі", таку позицію озвучив глава української держави Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу "ICTV".

Зеленський назвав єдиний шлях, який може врятувати Україну від введення повного локдауна

Громадський транспорт. Фото: УНІАН

Президент зізнався, що він щиро проти локдауна з однієї простої причини — це великий удар по економіці країни. Зеленський зазначив, можна взяти статистику і подивитися, що як тільки в країні починається жорсткий карантин, цифри тут же зупиняються, припиняється ріст економічних показників. Тому по-максимуму хотілося б відтягнути локдаун, а в ідеалі і зовсім обійтися без нього. Але такий варіант можливий тільки в тому випадку, якщо українці будуть вакцинуватися, якщо темпи вакцинації прискоряться.

"Є два шляхи... Вакцинація або локдаун. От і все. Ми кожен день перед цим вибором", — підкреслив президент.

Володимир Зеленський зазначив, що йому б не хотілося через локдаун ставити на паузу зростання ВВП, уповільнювати надходження в бюджет. Тому вихід тільки один — вакцинація.

Також читайте на порталі "Коментарі" — в уряді попередили — давати вказівку зупиняти громадський транспорт під час лакдауна не будуть. При цьому підкреслили — тепер останнє слово за місцевою владою. Підсумкове рішення приймає місцева комісія ТЕБ та НС. У той же час Кабінет міністрів буде строго контролювати дотримання протиепідеміологічних норм при перевезенні пасажирів в громадському транспорті. вони не повинні бути порушені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Громадянин України

19 жовтня 2021, 09:19

Яке підвищення ВВП? Тобто, коли країна падає в прірву можна прикритись введенням локдауну і все, потым сказати вся економыка у дупі не через недолуге керівництво а через локдаун! Не чіпайте просто людей, вони вже більше 30 років ВИЖИВАЮТЬ БЕЗ ВАС!


Новини