Головна Новини Суспільство події Зеленський напередодні засідання РНБО оновив його склад
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський напередодні засідання РНБО оновив його склад

Тепер в складі РНБО перебуває 21 людина

19 березня 2021, 17:04
Поділіться публікацією:

Напередодні засідання Ради національної безпеки і оборони України, яке має відбутися сьогодні, 19 березня, Президент Володимир Зеленський змінив його склад. Згідно з указом президента, новим членом РНБО став віце-прем'єр-міністр і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає ТСН.

Зеленський напередодні засідання РНБО оновив його склад

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"... ввести до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України Михайла Альбертовича Федорова — віце-прем'єр-міністра України — міністра цифровий трансформації України. Указ набирає чинності з дня його опублікування", — сказано в документі.

За даними видання, з сьогоднішнього дня у складі Ради національної безпеки і оборони України 21 осіба.

Нагадаємо, що нардеп від партії "Голос" Юлія Клименко заявила, що під час засідання РНБО піднімуть питання про те, які обмеження необхідно вводити через настання пандемії, чи буде це введення нового загальнонаціонального нокдауну або ж регіональні карантини.

Нагадаємо, що раніше експерти розповіли, чого можна очікувати від нового засідання РНБО. За словами фахівців, ці засідання стали щотижневими. І, ймовірно, в найближчій перспективі ця традиція буде продовжуватися. Хоча порядок денний на сьогодні не опублiкований, очікувати великих сенсацій навряд чи варто. Є припущення, що сьогоднішнє засідання буде присвячено критичної епідеміологічної ситуації в країні ". Але крім цього, на думку експерта, можуть обговорюватися рішення про особистостей та організації, що мають відношення до цілеспрямованого встановлення політичної та економічної залежності України від Росії. Що в результаті призвело до руйнування територіальної цілісності нашої країни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини