Головна Новини Суспільство події Зеленська зізналася, які слова хейтерів її найбільше зачіпають
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська зізналася, які слова хейтерів її найбільше зачіпають

Перша леді Зеленська розповіла, чи зачіпає її хейтерство в Мережі

24 грудня 2020, 14:33
Поділіться публікацією:

Дружина українського президента Олена Зеленська зізналася, що очікувала потоків хейта після обрання Володимира Зеленського. Але думала, що ненависть поллється не в такій формі й кількості. Про це перша леді розповіла в інтерв'ю "НВ".

Зеленська зізналася, які слова хейтерів її найбільше зачіпають

Фото: Дело. Юа

За словами Зеленської, вона навчилася зупиняти песимістичні настрої та повертатися в потрібне русло, попри хейтерство в соціальних мережах. Але один момент все-таки прийняти перша леді не може.

"Неприємно, коли зачіпають дітей, вони-то взагалі ні в чому не винні, — вважає Зеленська. - Я розумію, що є різні політичні погляди і я потрапляю в зону впливу президента, мене з ним асоціюють. якщо є якісь противники або опоненти, ясна річ, що я буду зачеплена. Але вважаю, що чіпати дітей абсолютно некоректно".

Також Олена Зеленська прокоментувала нападки з боку користувачів відносно її зовнішнього вигляду. Дружина президента відзначає, що не прагне всім подобатися, але обзивання їй не дуже приємні.

Більш того, часом перша леді, перш ніж опублікує в Мережі той чи інший знімок, прогнозує бурхливу зворотну реакцію.

"Деякі моменти я могла прорахувати, я знала, що "ой, що зараз буде" (сміється). Тоді це весело, — додала Зеленська. — А коли просто на рівному місці, ти думаєш: а навіщо це роблять? Коли бачиш причину, все стає на свої місця, все нормально".

Раніше повідомлялося, що перша леді Зеленська охарактеризувала стиль своєї роботи досить коротко — всього лише трьома словами. Дружина українського президента Олена Зеленська визнає, що у першої леді є можливість бути почутою багатьма українцями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

24 грудня 2020, 14:56

До власти дорвались, заливая всё мегатоннами говна и брехни. Бумеранг вернулся.

Людмила

24 грудня 2020, 14:48

Діти дійсно не винні, але клеймо залишиться надовго.


Новини