Головна Новини Суспільство події Зеленська назвала ім'я першої леді, з якої бере приклад
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська назвала ім'я першої леді, з якої бере приклад

Олена Зеленська розповіла, який з робочих візитів їй запам'ятався найбільше

24 грудня 2020, 15:30
Поділіться публікацією:

Дружина українського президента Олена Зеленська вважає істинним прикладом першої леді Бріжит Макрон — дружину французького лідера Еммануеля Макрона. Про це Зеленська зізналася в інтерв'ю "НВ".

Зеленська назвала ім'я першої леді, з якої бере приклад

Фото: Elle

Як розповіла українська перша леді, візит до Франції, де вона познайомилася з Бріжит Макрон, їй дуже запам'ятався. Вдалося довго поговорити з першою леді Франції.

"Відкрию секрет, як зазвичай відбуваються такі бесіди, — заінтригувала Зеленська — Все регламентовано: коли проходить час, входить представник протоколу, зазвичай — приймаючої сторони, і робить знак, що пора і честь знати. Бріжит відсилала цього представника, напевно, рази три, бо ми говорили".

За словами Зеленської, Макрон дала їй багато суто жіночих порад про те, як жити в новому статусі, не звертати увагу на хейтерів і приділяти час дітям і чоловікові, а ще всупереч обмеженням відвідувати кіно і концерти.

"Я намагаюся слідувати її порадам. По-людськи дуже тепле спілкування вийшло. Вона чудова жінка, є чому в неї повчитися", — зазначила Зеленська.

Крім того, наймудрішою людиною, з якою їй довелося розмовляти в житті, Зеленська вважає Папу римського. Поїздка до Ватикану стала для першої леді України вельми яскравою. А ході візиту до Лондону подружжю Зеленським вдалося зустрітися з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Раніше ми повідомляли, що Зеленська відверто розповіла, які слова хейтерів її найбільше зачіпають. Дружина українського президента Олена Зеленська зізналася, що очікувала потоків хейта після обрання Володимира Зеленського. Але думала, що ненависть поллється не в такій формі й кількості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Остап

24 грудня 2020, 15:47

А чого ж було чекати від протестного голосування та по приколу. Але надалі сталося саме жахливе - влади немає. Країна сама по собі. Люди кинуті наприхволяще. Держчиновники з держбюджету одержують мільйонні заробітні плати в той час як велика частина літніх людей виживає, та бажає скоріше б це скінчилося. Як пояснити мільон заробітної плати державного чиновника який взагалі нерозуміється на цьому. До чого ж вона та плата "привязана"? Що це за розрахунок такий? Нічого історія не вчить - мир хатам , війна палацам....


Новини