Головна Новини Суспільство події Зеленський висловився про продовження карантину в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про продовження карантину в Україні

Президент рекомендує нікуди не поспішати

16 липня 2020, 14:18 comments1820
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський на селекторній нараді висловився проти продовження карантину одним рішенням більш ніж на місяць. Про це повідомляє Офіс президента.

Зеленський висловився про продовження карантину в Україні

"Не треба поспішати з продовженням карантину на довгому проміжку часу, треба дивитися по ситуації. Повірте, всі вже втомилися від цього карантину. Потрібні чіткі рамки. Якщо ми продовжимо карантин, то українці повинні жити в безпеці, потрібно стабільне функціонування бізнесу. Економіка не може стояти на паузі. Тому спочатку продовжимо на місяць, не довше", — сказав Зеленський.


Раніше "Коментарі" повідомляли, чи будуть в Україні продовжувати карантин на серпень. Міністр охорони здоров'я сказав, що з урахуванням даної епідеміологічної ситуації в Україні обійтися без карантину в серпні не вийде.

"У нас 31 липня закінчується карантин. Через ту епідемічну ситуацію, яка зараз є, ми не можемо відмовитися від обмежувальних заходів. Тому ми будемо продовжувати", — відповів Максим Степанов.

Є припущення, що при таких показниках інфікування, які зараз спостерігаються в столиці, адаптивний карантин у Києві може бути продовжений на півтора року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини