Головна Новини Суспільство події Зеленська одужала від коронавірусу: стали відомі подробиці про стан здоров'я першої леді
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська одужала від коронавірусу: стали відомі подробиці про стан здоров'я першої леді

Олена Зеленська продовжить лікування, але вже вдома

3 липня 2020, 18:33 comments1867
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська одужала від коронавірусу та її сьогодні виписали з лікарні. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Зеленська одужала від коронавірусу: стали відомі подробиці про стан здоров'я першої леді

Дружина Володимира Зеленського лікувалася від COVID-19 і спричиненою ним двосторонній полісегментарною пневмонії в одній зі столичних лікарень. Незважаючи на те, що тест на коронавірус показав негативний результат, Зеленська все ще потребує продовження лікування двосторонньої пневмонії, яке вона буде проходити вже вдома.

У ВП повідомляють, що Олена Зеленська заявила, що щаслива нарешті бути будинку.

Нагадаємо, Олена Зеленська опинилася в лікарні. Коронавірус дав ускладнення і першу леді забрали до лікарні з пневмонією. 12 червня, у ВП повідомили про те, що дружина президента підхопила COVID-19. На той момент у першої леді не було ніяких симптомів хвороби, а вона відчувала себе добре. Коронавірус виявили тільки завдяки тесту, який за протоколом безпеки зобов'язані регулярно робити президентської пари. Олену Зеленську тоді відправили на самоізоляцію, вона лікувалася будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини