Головна Новини Суспільство події Заступник міністра МВС: вдалося запобігти теракту проти керівництва України
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступник міністра МВС: вдалося запобігти теракту проти керівництва України

Українці допомагають правоохоронцям виявляти та затримувати диверсантів

15 червня 2022, 18:36
Поділіться публікацією:

Українським правоохоронцям вдалося запобігти теракту проти влади України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, пише сайт МВС.

Заступник міністра МВС: вдалося запобігти теракту проти керівництва України

Євген Єнін. Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра розповів, що завдяки тій інформації, яку вдалося отримати від оперативних джерел терористичний акт, від якого мали постраждати керівники України, було запобігло. При цьому Євген Єнін зазначив, що подробиці про те, що замислював противник, можна буде оприлюднити після перемоги України у війні проти Росії.

Заступник голови МВС зазначив, що громадянське населення сьогодні як ніколи надходить свідомо і сприяє у проведенні контрдиверсійних заходів. Люди з розумінням відносяться до тих обмежень, які запроваджено по всій країні. Вже багато хто звикли до комендантської години і з того, що потрібно оперативно звертатися до правоохоронців, якщо є сумніви в деяких підозрілих особах.

При цьому замміністра зазначив, що правдивим виявляється одне з десяти таких повідомлень. Єнін звернувся до українців і закликав їх і далі повідомляти до правоохоронних органів про підозрілих осіб, не втрачати пильності, доки триває війна, навіть у тих населених пунктах, які далекі від фронту. Ворог намагається посіяти паніку та внести дестабілізацію по всій Україні.

Заступник міністра МВС розповів, що правоохоронці створили понад 123 контрдиверсійні групи, до роботи залучено щонайменше 1,5 тисячі осіб.

Було затримано та передано СБУ понад 800 осіб, підозрюваних у диверсійно-розвідувальній діяльності.

На початку вторгнення фіксувалися ДГР із 5-10 осіб, завданням яких було вчинення терактів та диверсій, у тому числі й у центрі столиці.

Надалі більшість диверсантів націлена на коригування вогню, підсвічування позицій розміщення збройних формувань, фіксацію результативності ракетно-артилерійських обстрілів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна мета захопити всю Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини