Головна Новини Суспільство події Заступника міністра МВС України Гогілашвілі можуть звільнити за розбирання на блокпосту біля Краматорська
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступника міністра МВС України Гогілашвілі можуть звільнити за розбирання на блокпосту біля Краматорська

Президент України вимагає звільнити поліцейського чиновника

12 грудня 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі потрапив у скандал під час в'їзду до зони проведення Операції Об'єднаних сил.

Заступника міністра МВС України Гогілашвілі можуть звільнити за розбирання на блокпосту біля Краматорська

Олександр Гогілашвілі - фото з відкритих джерел

Як повідомляють fakty.ua, в інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як на блокпосту поліція хотіла зупинити авто, в якому рухався Гогілашвілі. Проте машина відразу не зупинилася, а проїхала повз ще кілька метрів.

Після зупинки замміністра зі словами: "Ви що, не бачите, хто я?" — почав загрожувати копам.

Наступного дня президент України Володимир Зеленський запропонував звільнити Гогілашвілі. На думку президента, на інцидент за участю заступника міністра МВС Олександра Гогілашвілі може бути лише одна реакція – звільнення. Рішення мають бути прийняті головою МВС та Кабміном.

Сам Гогілашвілі вже написав у соцмережах, що вибачається за "надмірну емоційність". Заступник міністра готовий до того, що його дисциплінарна вина розслідуватиме керівництво МВС.

Як повідомляє Центр журналістських розслідувань, посилаючись на дані Федеральної податкової служби Російської Федерації, Олександр Гогілашвілі має паспорт громадянина РФ та індивідуальний податковий номер у Росії.

Гогілашвілі отримав паспорт громадянина Російської Федерації (номер 6004531705) 12 листопада 2003 року у Ленінському районі Ростова-на-Дону.

Крім того, йому надано податковий номер РФ 616404621705, вказаний у базі даних Федеральної податкової служби РФ. База при пошуку видає дані лише чинних паспортів громадян РФ та індивідуальних податкових номерів.

Зазначимо, що вихід із громадянства Росії або позбавлення його провадиться лише на підставі відповідного указу президента Росії.

Раніше новинний портал "Коментарі" повідомляв, що президент підписав Бюджет-2022 : яке підводне каміння чекає на українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини