Головна Новини Суспільство події Зарплати від 100 тисяч гривень: які професії в Україні найбільш високооплачувані
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарплати від 100 тисяч гривень: які професії в Україні найбільш високооплачувані

Традиційно найбільше заробляють спеціалісти в IT-сфері

25 березня 2021, 08:30 comments1899
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто може заробляти в Україні понад 100 тисяч доларів. Портал Rabota.ua опублікував статистику найбільш оплачуваних вакансій.

Зарплати від 100 тисяч гривень: які професії в Україні найбільш високооплачувані

Високооплачувані професії в Україні: кому платять від 100 тисяч гривень. Фото: meme-arsenal.com

Відтак традиційно в Україні найбільше заробляють спеціалісти в IT-сфері. Якщо взяти до уваги локацію, то найбільшу зарплату можна отримати в столиці.

Перше місце в рейтингу посідає архітектор програмного забезпечення. Спеціалісти цієї вакансії отримують 145 тисяч гривень. Фахівці Senior С ++ developer отримують трохи менше — 112 тисяч гривень. Далі йде вакансія Senior Front-End developer, на якій можна заробити 95 тисяч гривень. На четвертому місці Magneto developer з зарплатою 95 тисяч гривень. Замикає список Senior HTML developer з виплатами в 94 тисячі гривень.

Зарплати від 100 тисяч гривень: які професії в Україні найбільш високооплачувані - фото 2

Нагадаємо, що уряд вирішив перенести підвищення мінімальної зарплати до 6500 гривень з 1 липня 2021 року на 1 грудня 2021 року. Що змусило владу піти на цей крок, а також наскільки це правильне рішення, так само як власне різке підвищення мінімалки, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що в Україні все частіше виникали проблеми із заборгованістю по зарплаті. Є відомості, що в деяких регіонах не платять лікарям і вчителям. У чому причини такої ситуації і які можуть бути наслідки, в тому числі для влади, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, чому ваша зарплата не росте. Якщо ви протягом декількох років займаєте одну і ту ж посаду, а ваші виплати не ростуть, то варто ознайомитися з головними причинами, які допоможуть зрозуміти, чому так відбувається. Детальніше читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини