Головна Новини Суспільство події Заплатили вже понад пів мільйона гривень – акція «Спіймай баригу» платить учасникам на карту
commentss НОВИНИ Всі новини

Заплатили вже понад пів мільйона гривень – акція «Спіймай баригу» платить учасникам на карту

Організатори закликають долучатись до акції та отримати свою винагороду

12 липня 2023, 17:53
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Організатори акції "Спіймай баригу" підрахували, скільки вже відправили грошей своїм учасникам. Загалом вийшло 676 тисяч гривень. Про це організатори проєкту повідомляють на своєму сайті.

Заплатили вже понад пів мільйона гривень – акція «Спіймай баригу» платить учасникам на карту

Акція «Спіймай баригу» дає гроші за наркоторговців. Фото з відкритих джерел

Ця акція діє по всій Україні від першого травня. З того часу взяти участь встигли понад пів сотні людей. Їхні професії та сфера діяльності найрізноманітніші, кажуть організатори. Але кожен вже отримав свою виплату на карту за те, що допоміг викрити наркодилера, написав заяву до поліції та виконав умови акції.

Завдяки цій роботі на вулиці не потрапило 7,5 кілограмів різних наркотиків, їх або вилучили у бариг під час затримань, або знайшли під час обшуків у них вдома. Грошей ще багато, анонсують організатори. Та закликають небайдужих долучатися до акції "Спіймай баригу" та отримувати свою винагороду. Розмір виплат – від восьми тисяч за закладника до мільйона гривень за велику лабораторію. 







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини