Головна Новини Суспільство події Залізничний рух на Донбасі буде здійснюватися з обмеженнями: бойовики знову застосували артилерію
commentss НОВИНИ Всі новини

Залізничний рух на Донбасі буде здійснюватися з обмеженнями: бойовики знову застосували артилерію

Працівники станції "Авдіївка" і пасажири були евакуйовані в укриття

28 серпня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Проросійські бойовики знову порушують мирні домовленості, застосовуючи артилерію і загострюючи обстановку на лінії розмежування. Так, сьогодні бойовики обстріляли Авдіївку, внаслідок чого довелося призупинити залізничний рух у Донецькій області. Снаряди потрапили в завод металоконструкцій, почалася пожежа, після чого роботу залізничної станції "Авдіївка" довелося зупинити. Як інформує видання "Коментарі", таку інформацію оприлюднили в Телеграм-каналі donetchanyn. Пізніше її підтвердили в "Укрзалізниці".

Залізничний рух на Донбасі буде здійснюватися з обмеженнями: бойовики знову застосували артилерію

Поїзд. Фото: zn.ua

Свідки розповідають, що снаряди з ОРДЛО потрапили в завод металоконструкцій. Пожежу відразу локалізувати не змогли. Після того, як почався обстріл, трудовий колектив станції "Авдіївка" і пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих, на щастя, немає.

У зв'язку з тим, що загострилася обстановка і є пошкоджені елементи інфраструктури, залізничний рух у Донецькій області протягом трьох днів буде здійснюватися з обмеженнями. Потяги курсуватимуть тільки до станції "Покровськ" і "Очеретине". "Укрзалізниця" повідомляє, що поїзди Київ — Авдіївка і Дніпро — Авдіївка до 30 серпня не курсуватимуть до кінцевої зупинки. Пасажирам, які їдуть в Авдіївку, доведеться виходити на станції "Покровськ" і потім вже автобусом добиратися в Авдіївку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський заявив, що Москва хоче перетворити жителів окупованого Донбасу в рабів, використавши їх у своїй виборчій кампанії на виборах у Держдуму РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/donetch/6330
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини