Головна Новини Суспільство події Залізничник із Казахстану завоював премію "Греммі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Залізничник із Казахстану завоював премію "Греммі"

Успіх хлопцеві приніс ремікс популярної композиції "Roses"

15 березня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:








Діджей з Казахстану Іманбек Зейкенов, відомий як Imanbek, став володарем престижної музичної премії "Греммі". Згідно з даними, опублікованими в Los Angeles Times, він переміг у номінації "Кращий класичний ремікс", передає "Фокус".

Залізничник із Казахстану завоював премію "Греммі"

Іманбек Зейкенов - фото: Фокус

Успіх 20-річному хлопцю приніс ремікс популярної композиції "Roses" виконавця SAINt JHN. В YouTube кліп зібрав більше 145 мільйонів переглядів.

За даними джерела, Іманбек Зейкенов є залізничником-сигналістом, у всякому випадку — був ним у листопаді 2019 року. Він є жителем міста Аксу, що в Казахстані. Повідомляється, що музикою Іманбек почав займатися приблизно три роки тому.

Ремікс Imanbek більше 20 тижнів поспіль був у числі ТОП-10 чарту Billboard Hot 100. Він також увійшов до ТОП-10 iTunes, в музичному додатку Shazam зібрав більше 22 мільйонів переглядів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в нинішньому році вручення премії "Оскар — 21" відбудеться на декількох локаціях. Номінанти "Оскара" стануть відомі 15 березня. Нагородження кращих в кінопрофесії відбудеться 25 квітня. Традиційна лютнева дата проведення церемонії була перенесена в зв'язку з пандемією коронавірусу — організатори висловили сподівання, що масова вакцинація допоможе стабілізувати ситуацію. 93-а церемонія вручення кінопремії відбудеться на декількох локаціях, щоб уникнути великого скупчення людей. Зокрема повідомляється, що однією з локацій стане зал Dolby Theatre (ЛА), що вміщує практично 3,5 тисячі осіб. Найближчим часом організатори оприлюднять інші локації проведення премії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини