Головна Новини Суспільство події Закінчились навчання Sea Breeze-2021: перший корабель відправився додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Закінчились навчання Sea Breeze-2021: перший корабель відправився додому

Корабельні з'єднання Sea Breeze-2021 шикувалися у строї і ордери – це стало завершальним етапом морської фази навчань

10 липня 2021, 14:02
Поділіться публікацією:

Командувач Військово-Морських Сил Збройних сил України Олексій Неіжпапа повідомив про завершення навчань Sea Breeze-2021.  Про це повідомили в  прес-службі ВМС на сторінці у Facebook.

Закінчились навчання Sea Breeze-2021: перший корабель відправився додому

В Україні завершилися навчання Sea Breeze-2021. Фото: facebook.com/SeaBreezeexercise

У п'ятницю, 9 липня,  у Чорному морі корабельні з'єднання Sea Breeze-2021 шикувалися у строї і ордери – це стало завершальним етапом морської фази навчань.

Перший корабель учасник вже вирушив додому:  болгарський протичовновий корвет "Бодрі" відправився на батьківщину.

У Чорному морі 28 червня стартували навчання Sea Breeze 2021, а також морське патрулювання, організоване Військово-морськими силами України і шостим оперативним флотом ВМС США.

Ці заходи і можливу реакцію на них Росії (РФ) оцінив для порталу "Коментарі" військовий оглядач, головний редактор "Апострофа" Денис Попович. За його словами, навчання Sea Breeze проводяться вже не перший рік і не вперше вони стають об'єктом для політичних спекуляцій з боку Кремля і підконтрольних йому сил. Він згадав 2006 рік, коли дії маріонеткових проросійських організацій у Криму практично призвели до зриву навчань у встановлені терміни. Цього року РФ також намагалася зірвати Sea Breeze, однак прибуття іноземних кораблів в Одесу і безпрецедентний масштаб цих навчань зробили такі спроби неможливими, зазначає військовий оглядач.

У навчаннях взяли участь понад 30 країн, включаючи США, Великобританію та інших союзників України. До навчань  залучались українські сили та підрозділи Військово-Морських, Повітряних, Сухопутних військ, Сил спецоперацій ЗСУ, Сил підтримки ЗСУ, Сил оборони. Представництво учасників було  найширшим за всю історію навчань, це свідчить про те, що партнери України не залишають нас наодинці з противником.

 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

10 липня 2021, 13:22

денис,который попович-стоит на стороне сил Зла,а потому будет уничтожен,как и все содомитовое племя.


Новини