Головна Новини Суспільство події Захід України зустрічає перші заморозки: прогноз погоди на 22 жовтня
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід України зустрічає перші заморозки: прогноз погоди на 22 жовтня

Погода 22 жовтня: зима натякає на себе в Карпатах, решта країни — в теплі

сьогодні, 15:23
Поділіться публікацією:

22 жовтня більшість регіонів України зустрінуть із сухою та ясною погодою, без суттєвих опадів. За прогнозами Укргідрометцентру, м'які осінні дні продовжаться в більшості областей, проте на заході країни очікуються перші ознаки наближення зими – туман і невеликі заморозки вночі. 

Захід України зустрічає перші заморозки: прогноз погоди на 22 жовтня

Погода в Україні 22 жовтня

Західні області мають бути обережними через погіршення видимості на дорогах, особливо в ранковий час, коли туман ускладнить пересування. Водночас у Карпатах синоптики прогнозують нічні заморозки з температурами від -1 до -3 градусів.

Для решти країни нічні температури залишатимуться на рівні 0-5 градусів тепла, а на узбережжі морів – до 8 градусів. Вдень по всій Україні повітря прогріється до комфортних 12-17 градусів, що робить цей день ідеальним для прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі.

У Києві та області 22 жовтня також пануватиме спокійна осіння погода. Невелика хмарність, відсутність опадів та слабкий вітер з швидкістю 3-8 м/с забезпечать сприятливі умови для жителів та гостей столиці. Нічна температура на Київщині буде в межах 0-5 градусів тепла, а вдень термометри покажуть 14-16 градусів.                                                        

Захід України зустрічає перші заморозки: прогноз погоди на 22 жовтня - фото 2

Читайте також на порталі “Коментарі” — Українські користувачі отримують оперативні попередження про небезпечні погодні умови безпосередньо у своїх мобільних додатках завдяки інтеграції Укргідрометцентру з європейською платформою MeteoAlarm. Про це розповіла речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха на брифінгу в Медіацентрі Україна.                                                            



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини