Головна Новини Суспільство події За застосування сили під час затримання поліцейський може отримати 8 років в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

За застосування сили під час затримання поліцейський може отримати 8 років в'язниці

Поліцейський цілком усвідомлював, що своїми діями змусив затриманого випробувати сильну фізичну біль

16 січня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області направили до суду справу про поліцейського, який під час затримання застосував силу. Йому загрожує до 8 років в'язниці.

За застосування сили під час затримання поліцейський може отримати 8 років в'язниці

Затримання чоловіка поліцейським. Фото: Офіс Генерального прокурора

Як повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора, патрульна служба приїхала за викликом в одну з міських лікарень.

Виходячи з повідомлення, чоловік не чинив поліцейському ніякого опору, але ті застосували фізичну силу і, поваливши на землю, наділи наручники. Чоловіка поліцейські вивели і повели до патрульної машини.

Після цього один з патрульних почав заводити руки затриманого вгору. Коментуючи свої дії, він сказав, що це так звана "ластівка", і людина в такому положенні може протриматися максимум п'ять хвилин. Співробітник поліції повністю усвідомлював свої дії і розумів, що затриманому заподіює фізичний біль. Так що в разі доведення провини, патрульному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Прокурори Офісу Генерального прокурора вже направили до суду обвинувальний акт стосовно працівника патрульної поліції ГУ НП в Дніпропетровській області, який перевищив повноваження (ч. 2 ст. 365 КК України).

Нагадаємо, генеральний прокурор Річард Хіксон сказав, що 18-футове судно зі скловолокна було виявлено на атолі Айлук минулого тижня з 1430 фунтами кокаїну, захованими в відсіку під палубою. Хіксон сказав, що судно, швидше за все, перетнуло Тихий океан з Центральної або Південної Америки. "Він міг дрейфувати рік або два", — прокоментував Хіксон. Поліція заявила, що наркотики, які перебували в кілограмових упаковках, позначених буквами "KW", були спалені, за винятком двох упаковок, які будуть передані Агентству по боротьбі з наркотиками США для аналізу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Рита

16 січня 2021, 19:59

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -. https://cutt.ly/gjWcQWQ ,,,,


Новини