Головна Новини Суспільство події "За те, що ти Є. В моєму житті",- Володимир Зеленський ніжно привітав дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

"За те, що ти Є. В моєму житті",- Володимир Зеленський ніжно привітав дружину

Першій леді України виповнилось сьогодні 45 років

6 лютого 2023, 21:38
Поділіться публікацією:

Глава нашої  держави Володимир Зеленський написав ніжне вітання дружині  Олені з днем народження. Сьогодні, 6 лютого Олені Зеленській виповнилося 45 років.

"За те, що ти Є. В моєму житті",- Володимир Зеленський  ніжно привітав дружину

Текст привітання  коханій людині  оприлюднено у Telegram-каналі  українського президента.

"Люба моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти Є. В моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини… і ще раз за ЦЕЙ рік. Як ти представляла Україну. За дітей наших чудових, за ОВ та КВ. Вітаю тебе з твоїм ДН. Бажаю одного тобі.
Щоб день перемоги людей над орками скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті…В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! ", — побажав дружині  глава держави.

Важливо, що Олена Зеленська стала дружиною Володимира Зеленського з 2003 року. Вона теж народилась і виросла в Кривому Розі.

З Володимиром Зеленським вони вчились в паралельних класах гімназії № 95 рідного міста, але спілкуватись  розпочали пізніше, коли дівчина стала студенткою будівельного факультету Криворізького національного університету, а її майбутній обранець навчався на юриста в Криворізькому економічному інституті.

Закохані  зустрічались  8 років перед  своїм одруженням .  В президентського подружжя  підростає  двоє дітей: Олександра та Кирил.

З 20 травня 2019 року Олена Зеленська  є першою леді України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  "Я хочу усміхатися разом із тобою": Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям (ФОТО).Сьогодні, 25 січня, президент України Володимир  Зеленський святкує свій день народження. Лідеру нашої країни виповнилось  45 років.  Олена Зеленська   оприлюднила  привітання  коханому  з  приводу цієї дати  на власній сторінці в соціальних мережах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини