Головна Новини Суспільство події За мера Одеси Труханова внесли заставу у 30 мільйонів гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

За мера Одеси Труханова внесли заставу у 30 мільйонів гривень

Справа про присвоєння земельних ділянок в Одесі має продовження

24 листопада 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Увечері 23 листопада за мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу 30,2 мільйона гривень, які він мав перерахувати протягом п'яти робочих днів. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на "Суспільне".

За мера Одеси Труханова внесли заставу у 30 мільйонів гривень

Мер Одеси - Геннадій Труханов - фото з відкритих джерел


"Внесли в повному обсязі", – підтвердила прес-секретар ВАКС Олеся Чемерис.


Джерело повідомило УП, що гроші за міського голову Одеси нібито вніс народний депутат Вадим Новинський.


Як повідомлялося раніше , 6 жовтня Геннадію Труханову та ще трьом чиновникам Одеської міської ради було вручено підозри у зловживанні службовим становищем та участі у злочинній організації. Що спричинило незаконне присвоєння активів територіальної громади Одеси, а також легалізацію незаконного отримання доходів. Загальний розмір збитків оцінюється у понад півмільярда гривень.


У справі про заволодіння земельними ділянками фігурують 16 підозрюваних, серед яких бізнесмен Володимир Галантерник, якого Національне антикорупційне бюро оголосило у міжнародний розшук. А також ще кілька відомих осіб: екс-прокурор Одеської області Олег Жученко, керівник депутатської фракції "Довіряй справам" одеської міськради, довірений співробітник мера Одеси Олег Бриндак, екс-депутат Одеської міської ради та керівник юридичного управління мерії Інна Поповська.


Крім того, що Вищий антикорупційний суд відмовив прокурору в арешті мера Одеси Геннадія Труханова та призначив заставу, суддя ВАКС Оксана Олійник також поклала на мера Одеси низку обов'язків, у тому числі утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними та здати закордонні паспорти.


Раніше видання "Коментарі" писало , що ЗМІ з'явилися імена підозрюваних у "справі Труханова" про земельні махінації в Одесі: хто ці люди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини