Головна Новини Суспільство події За "Греммі" посилилася конкуренція: до головних категорій приєдналися зіркові номінанти
commentss НОВИНИ Всі новини

За "Греммі" посилилася конкуренція: до головних категорій приєдналися зіркові номінанти

В останній момент збільшили кількість номінантів на отримання музичної премії "Греммі"

25 листопада 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

За добу до оголошення номінантів на вручення однієї з найвідоміших музичних нагород американської Академії звукозапису "Греммі" головні категорії було розширено з 8 номінантів до 10. В останню хвилину додали таких зірок, як Каньє Вест, Тейлор Свіфт, Abba і Lil Nas X до наявного списку потенційних переможців. Про це повідомляє The New York Times.

За "Греммі" посилилася конкуренція: до головних категорій приєдналися зіркові номінанти

«Donda» Каньє Веста та «Evermore» Тейлор Свіфт були додані до номінантів на «Греммі» на звання альбому року - The New York Times

Коли наступного ранку номінації були оприлюднені під час прямої трансляції в Інтернеті, Гарві Мейсон-молодший, виконавчий директор Академії звукозапису, привітав несподівану зміну й наголосив, що це спосіб "звільнити місце для більшої кількості музики, більшої кількості виконавців і більшої кількості жанрів, а також прийняти дух інклюзії". Також Мейсон зазначив, що розширення обговорювалося роками, але цьогорічні зміни були натхненні його візитом минулого тижня на Латинську премію "Греммі", де 12 артистів змагалися в провідних категоріях. Гарві Мейсон сказав, що він і його команда швидко запропонували зміни та впровадили їх.

Розширення в декількох категоріях відбулося після того, як Академія звукозапису, яка й організовує вручення премії, розповіла про нову еру відкритості та прозорості в процесі нагородження. 64-а щорічна церемонія "Греммі" стане першою за більш ніж 30 років премією, де не буде анонімних комітетів з розгляду номінацій. На думку організаторів, це крок, який захистить премію від звинувачень у закулісних маніпуляціях. 

64-та щорічна церемонія вручення премії "Греммі" відбудеться 31 січня в Лос-Анджелесі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", вбрання з червоної доріжки під час вручення нагород "Греммі 2021" стало мемом



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини