Головна Новини Суспільство події З завтрашнього дня в поїзда пускатимуть тільки COVID-безпечних пасажирів
commentss НОВИНИ Всі новини

З завтрашнього дня в поїзда пускатимуть тільки COVID-безпечних пасажирів

Нові правила для поїздів вступають в силу вже завтра

20 жовтня 2021, 10:58
Поділіться публікацією:

В Україні вже з 21 жовтня починають діяти особливі карантинні правила для тих, хто зібрався скористатися послугами "Укрзалізниці". Зокрема, коригуються вимоги для проїзду в поїздах між регіонами. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "РБК-Україна".

З завтрашнього дня в поїзда пускатимуть тільки COVID-безпечних пасажирів

Поїзд. Фото з відкритих джерел

У зв'язку з ростом захворюваності коронавірусів згідно розпорядження уряду, починаючи з 21 жовтня для проїзду в потягу пускатимуть тільки COVID-безпечних пасажирів. Для того, щоб підтвердити, що ви не є переносником вірусу необхідно крім квитка і посвідчення особи пред'явити один з двох документів — COVID-сертифікат або ж негативний тест на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 72 години до часу відправлення. Виняток становлять лише пасажири, яким ще не виповнилося 18 і більше років. Їм достатньо мати при собі квиток і документ, що засвідчує особу.

Якщо ж пасажир не має COVID-сертифіката або ж негативного тесту на коронавірус, то провідник в праві заборонити йому проїзд. Перевіряти вищевказані документи разом з квитками провідники зобов'язані при вході в вагон. З огляду на, що на перевірку потрібно додатковий час в "Укрзалізниці" просять пасажирів поставитися з розумінням і прибувати на вокзали завчасно, щоб не затримувати відправку поїздів.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Кабінет міністрів поставив перед регіонами тижневий план по вакцинації населення: названі цифри, скільки повинно бути провакциновано українців в кожному регіоні за тиждень. Показники вже відправлені в області і доведені до керівництва областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини