Головна Новини Суспільство події З'явилися нові знімки, як РФ перекидає війська та техніку у Білорусь і Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися нові знімки, як РФ перекидає війська та техніку у Білорусь і Крим

Росія й надалі везе війська та техніку до Білорусі та до Криму – нові знімки

11 лютого 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Попри тривалі переговори та прохання знизити градус ескалації на кордоні з Україною Росія продовжує перекидання військ та техніки до Білорусі й анексованого Криму. Як повідомляє видання "Коментарі", нові супутникові знімки, на яких видно, як Москва перекидає війська, опублікував у Twitter кореспондент Buzzfeed Крістофер Міллер.

З'явилися нові знімки, як РФ перекидає війська та техніку у Білорусь і Крим

Росія продовжує стягувати війська. Фото: REUTERS

Так, супутник зафіксував, як російські війська прибули на територію аеродрому Октябрського в анексованому Криму. Журналіст підрахував, що росіяни розмістили на цьому аеродромі, що не функціонує, 550 військових наметів і сотні одиниць техніки.

Також російські війська з'явилися поблизу Новоозерного та у Славному окупованому Криму. На знімках чітко видно реактивні системи залпового вогню, а також багато бронетехніки.

Щодо перекидання додаткових сил до Білорусі, то Кремль перекинув бойову групу до Речиці, яка лише за 45 км від українського кордону.

У цей час не припиняються переміщення російської армії у прикордонних з Україною областях. Так, до Курська прибув великий військовий контингент. Міллер зазначив, судячи з тих пересувань, які фіксуються із супутників, росіяни готуються до якихось маневрів.

Зазначимо, що раніше в Міноборони України повідомляли, що Росія сконцентрувала біля українського кордону понад 100 тисяч військового контингенту, а також дуже багато озброєння.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" – Джо Байден звернувся до американців, просить не відкладати та їхати з України вже зараз. Загроза російського вторгнення в Україну дуже серйозна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини